Szia!
Nekem is Kingston SD kártyám van és nem volt soha baja. Valószínűleg nem a márkával és a méretével van baj, hanem pont azzal, ami nálad van. A millióból az egy. Egyébként a kártyára is van garancia, úgyhogy megreklamálhatod az üzletben ahol a gépet és a kártyát vetted! Csak azt ne említsd, hogy nem formáztad, mert akkor rá tudják fogni, hogy nem a kártya hibája, hanem a tied, hogy nem szuperál.
Mondjuk lehet, de többen írták fórumokon is. Formázni próbáltam de nem használt.. :(
A kártyatípus az lehet jó, csak lehet valami baja lett. Formázni most nem tudod? Próbáld meg!
köszi. :) szerintem is. de ha megint előjön neki ez akk megy a szervízbe...
És ki fogok próbálni egy másikat. Az a vicces h a géphez ezt a kártyát AJNÁLOTTÁK. tehát..ennyit a szakemberekről. :D
Megpróáljuk 2 gigással. max veszünk belőle 2-t ha az egyik betelne.
köszi a segítséget. még írok ha vmi nem jó vele. :)
Biztos, hogy a kártya a rossz, ez egyértelmű. Szerencsére! :) Egy másik memóriakártyát olcsón kaphatsz.
Nekem S1500 volt, de sosem volt ilyen baja egyébként. Kérj kölcsön valakitől egy másik SD kártyát és próbáld ki azzal is.
Sziasztok.
Van egy kis problémámm az új géppel. Fujifilm Finepix s1800
Fényképezés közben lefagy bármilyen módban. Elkattintottam és lefagyott. csak úgy tudtam újraindítani h kivettem az akksit.
Nem nyitotta meg a képnézegetőt sem.
A képek alá azt írta h: Hiba. Valami olyasmit h: Érvénytelen (nem emlékszem).
Kicseréltem az akksit elemre.
Kivettem a memóriakártyát is.
nyomtam neki egy teljes visszaállítást, amitől sokkal jobban lett, azóta nem csinálja.
Visszaraktam a kártyát: újra elkezdte.
Fel akartam másolni a képeket a gépre (memóriakari benne volt): lefagyott, a progi leállt.
Kivettem a memóriakártyát, h úgy műásoljam fel a képeket: semmi baja, egyből működott.
Szerintem a kártya nem jó. Valami gondja van vele...
Jah! A karit elfelejtettem megformázni mikor megkaptam...
Hallottam h ezek a modellek ilyenek..van akinek a kártyájával, van akinek az egyik beállításával van valami...meg h ezekkel a hibákkal együtt kell élni.
A kártya tipusa: SD (4GB, gyártó: Kingston)
Másnak h szuperál az s1800-as? :D
Am van rá 2 év garancia.
Igazán nincs mit! :) Sok sikert! :D Szép estét Neked is! :)
Áhhhá....
Maradjunk annyiban, hogy megpróbálom megoldani! xD
Köszönöm szépen a segítséget!
Szép estét! :)
Amúgy én is elfelejtettem formázni az enyémet, de nem volt vele gond.... :)