Képfeltöltés után a felugró üzenetben ott van, hogy a "blokkolt képek a saját portfóliómban látszanak".
Kuruc93, kérlek olvasd el az oldal szabályzatát:
http://fotozok.hu/index.php?lap=szabalyzat.html
Ebben benne van, hogy milyen minimum elvárásoknak kell megfelelni a képeknek. Ha megfelelő, akkor engedélyezésre kerül a képed, ha nem, akkor nem kerül ki a főoldalra, de a saját képeid között továbbra is ott lesz.
Blokkolt kép? A nem engedélyezett fotókra gondolsz?
Szisztok! én még új vagyok itt. azt szeretném kérdezni, ohgy mit jelentnek a blokkolt képek?
nah 2x küldte el...
Nincs mit sorstárs. :) Am nálam is így van. sztem ugyanannyi kép után vagy csak le. Pl 100 után. 1 javaslat: vigyél magaddal tartalék karit. :)
Nincs mit sorstárs. :) Am nálam is így van. sztem ugyanannyi kép után vagy csak le. Pl 100 után. 1 javaslat: vigyél magaddal tartalék karit. :)
Köszönöm a segítséget:)
Nem akarok egyből szervízelni, semmi értelme. Nem mondanak semmit, és lehet tényleg csak beállítás kérdése. Ha nagyobb a baj, majd viszem. A visszaállítás úgy tűnik működött, köszönöm.
Nekem ez vált be: miután kivetted a memóriakarit, menj a menübe és keresd meg a visszaállítást. Katt rá. Ez beválik. Nekem utána hibátlanul működött.
Firmware legújabb verzió: 1.04 accem. Úgy kell h bekapcs előtt lenyomod a Back gombot (nyomva tartod) utána pedig bekapcsolod. így jön be a kis ablak.
Sok szerencsét. :)
Sziasztok!
Most készülök új gépet venni, eddig egy egyszerű digitálissal fényképeztem. A keret minderre max 140 ezer forint. Találtam egy-két gépet ami szóba jöhet. Canon EOS 1000D, Canon EOS 1100D, Nikon D3000, Nikon D3100. Van ezekkel kapcsolatban tapasztalatotok? Melyiket válasszam?