Hmmm... Hát jó! Ha Te mondod!
Ötlet már van, már csak normális minőségben kellene megvalósítani...
Az a baj, hogy makro módban az ISO nem változtatható a gépemen... mindig Auto-n van...
Majd holnap máshogy kelek fel, mert új nap új remények...
Na már megint én vagyok...
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek van értelme a heti témára neveznem egy másik képpel? Csak mert eléggé besokalltam a nap folyamán...
Szóval képes-e az én gépem(FinePix A610) zajmentesen szép makrot készíteni. Egész délután a mai és régebben készült makro fotóimat néztem, amik mind-mind zajosak. Engem annyira nem zavar, mert nem űberbrutálgázosan zajos, csak pont annyira hogy hozzárétő szemek rögtön kiszúrják...
ÁáÁáÁá! HisztiHisztiHiszti! =,o(
Köszönöm szépen Csajok!
Mindenképp kipróbálom a tippeket!
Szép napot! =o)
Szia Tutu!
PS-ben, a már megnyitott fotóról (jobb egér klikk: Réteg másolása) készíts másolatot. Ezután aktívvá válik a jobb oldali rétegek ablak alsó menüsorában az "fx" gomb. Erre kattintva "Keverési beállítások" ezeken belül is a "Belső ragyogás" bepipálása illetve az egérrel való rákattintás után, el lehet játszadozni.
Csak hogy mondjak egy példát: A "belső ragyogásra" kattintás után a Szerkezetnél lévő lenyílóból válaszd ki a normált. A sárga kockára kattintva tudsz színt adni neki, vagy a mellette lévővel színátmenetet.
Az Elemek alatt lévő csuszkákat növeld meg ezzel már kialakul a keret körvanala.
A Minőségnél ugyanúgy tudsz válogatni a példák között.
Üdv,
Katka
A legegyszerűbb módszer: Photoscape. Le tudod tölteni ingyen...
Sziasztok!
Újabb technikai információra volna szükségem. Szeretnék én is egy-két képemre keretet rakni, viszont nem tudom, hogy mely programok a legalkalmasabbak erre...
Tudnátok nekem egy-két tippet adni?
Előre is köszönöm a segítséget!
=o)
Köszönöm szépen Nektek a segítséget! :) azthiszem holnap neki is állok kísérletezgetni és utánanézek ennek a fotóskönyvnek is meg az adatokat is jobban megnézem ! :) köszönöm szépen mégegyszer :)
Szia Amator007!
Én is megnéztem a gépedet és Kovattilának igaza van. :)
Annyival egészíteném ki hogy a National Geographic fotósiskola - Nagy fotóskönyve szerintem segítségedre lehet még, illetve az itt készült képek Exif adataiból is sokat tanulhatsz. Ez tartalmazza záridőt és az F értéket is, nézd meg őket és az akkori fényeket. :D
Üdv,
Katka