Deadness! sehova nem tudok tölteni!
Az adok-veszek-be nem tudsz feltölteni, vagy fotót a saját portfóliódba?
Sziasztok! Már egy hete azt írja ki az oldal ha belépek, hogy "hiba sz oldalon" se képet se hírdetést nem tudok feltőlteni! Ki tud megoldást? Előre is köszönöm!
Na mikről maradtam le! Pedig csak 1 napig nem néztem fel:S
Deadness! Én tisztában vagyok vele, hogy mi a baj, tegnap ezt a kép alatt bővebben is kifejtettem, most csak próbáltam összefoglalni...
Teljesen higgadt vagyok! =o)
Na, legyetek szívesek először is higgadtak maradni. :)
Amulett/Tutu: Nem a temető a baj, nagyon hangulatos temető fotók vannak. :) Egyszerűen csak etikátlan dolog hagyni, hogy látsszon az ott nyugvók neve. Ez biztosan lenne, akit nem zavar, engem zavarna, ha az elhunyt rokonom sírkövét látnám egy fotón, egy "foglalt" táblával komponálva. Ennyi az egész.
Kedves Amulett!
Ha ennyire nem érzed a lényegét, akkor töltsd fel oda a temetős képeid. Itt, ez a társaság nem szeret, nem akar temetős képeket nézegetni! Nem is értem mit nem lehet ezen érteni és elfogadni...
Ocsike, sajnos nem tudtam kideríteni, hogy mi a probléma, mert amint látod, egyrészt mindenkinek megy a képfeltöltés, másrészt nem jött panasz, így én ennél többet most nem tudok tenni.
Egy pár tanácsot tudok esetleg:
- próbáld ki valami más böngészővel, mint amit most használsz
- ha másik böngészővel jó, akkor a megszokottból ürítsd a cache-t
Esetleg nyisd meg az oldalt www nélkül, vagy ha eddig úgy volt, akkor most www-vel. :) Ez csak azért fontos, mert a számítógéped ahhoz a változathoz menti a session-t (ami által bejelentkezve tudsz maradni, és nem kell újra belépni) amit mindig használsz, és ha a másik formát próbálod meg, akkor lehet menni fog.
Részemről egyelőre ennyi. :(