Szia Zsola!
A képeidet a nevedre kattintva bárki láthatja, viszont hogy a főoldalon megjelenjen, ahhoz az Adminoknak kell engedélyezni. Ez itt nálunk nagyon hamar meg van, hiszen általában mindig van egy Admin az oldalon, de ha nem, akkor is 1-2 órán belül eldől, hogy engedélyezik-e a képeidet.
Üdv az oldalon! =o)
sziasztok.
Zsolti vagyok és csak hobibol fotozok.
szeretném megkérdezni hogy felraktam három képemet azokat mikor fogjátok ti is látni?
Szia Orsi!
Könyvekkel kapcsolatban én David Präkel illet Scott Kelby könyveit ajálom, én nagyon szeretem őket, mondjuk Präkel könyvek nem olyan olcsók 6000 Ft körül vannak. De azok külön kategóriánként megvehetőek, Kompozíció, Expozíció, Világítás és Fekete-fehér. Nekem az első 3 van meg. Kelby könyvei is nagyon jók, sok bennük a humor is és az anyag, sok a tipp is. Azt szeretem benne hogy ha ajánl valamit azokat mindig 3 árkategóriában ajánlja (olcsó, közepes és drága). Illetve minden hónapban megveszem a Digitális Fotó és a Fotómozaik c. lapot. Ezekben is trükkök vannak illetve az aktuális gépekről, fejlesztésekről van bennük szó, valamint gép tesztek. :)
Nagyon köszi! :)
Marcsaa: Igen, lehet!
Orsi: kis türelmedet kérem, nem kérdeztél könnyűeket :)
Kedves Adminok! :) Ha töröltem egyet, akkor lehet helyette másik?
Köszi Blackswan. :)
kettővel:)
Legyen már valaki olyan kedves és közölje énfigyelmetlenségemmel, hogy a heti témánál kettő, avagy három fotóval lehet jelen lenni? Köszönöm! :)
Én azt szeretném kérdezni,hogy ha szeretnék venni egy picit komolyabb gépet, akkor mit vegyek figyelembe a gép tulajdonságainál...mitől jó egy gép? Illetve azt szeretném kérdezni,hogy tudtok-e ajánlani nekem valamilyen könyvet, amiből esetleg el tudom sajátítani az alapokat. Nem szeretnék vaktában fényképezgetni...szeretnék minél többet tudni a fényképezésről...illetve milyen letölthető programot érdemes beszerezni amivel lehet tanulgatni a szerkesztéseket. :) Bocsánat a sok kérdésért, a válaszokat pedig előre is köszönöm!:) Üdv: Orsi
Ja és a kommentelésre is figyelj oda, hogy rendben legyen az arányod! =o)
http://fotozok.hu/index.php?lap=szabalyzat.html