Sziasztok mindenkinek!
Fuji s1600 van jelenleg a birtokomban.Lehet erre a tipusra polár szűrőt szermányolni?
Előre is köszi a segedelmet.
BOWMAN
Én sem tudok kommentelni a telómmal, ami eléggé idegesítő! Mondjuk nálam az OperaMini a hibás. A gyári böngészővel lehetne, csak az meg annyira eszi a megákat, hogy csuda! Nekem pedig csak 100 megás havi keretem van! :)
aha, akkor mégis okos telóm van!!!
Szaszidi, iPhone? :)
A rendszer, ami alatt fut a weboldal szövegszerkesztője, nem kompatibils vele, de lehet, hogy androidos telókkal is ilyen, azt nem tudom.
lenne egy kérdésem, próbált már valaki telefonról kommentet, vagy hozzászólást írni?? nekem sajna nem engedi az "okostelefonom" lehet,hogy nem is olyan okos????
Heti témába töltötted...Töröld le, és töltsd fel újra a megfelelő témakörbe!
Ági622 hova töltsem a képet mert csak anyit irtál rosz téma kör:)
Igazán nincs mit! :))
Bodykrisz, a rekesznél kicsit rosszúl foglmaztam, de biztos értetted mit akartam mondani, A gépet nagyobb rekesz értékre, ami ugye azt jelenti, hogy szükebb rekesszel. Ez engem úgy összekever még mindig... :D
Köszönöm Pestis majd megpróbálom úgy, van egy másik gép amivel még szoktam fotózni, de csak kölcsönbe úgy hogy azon lehet rekeszt állítani! Köszi! :)
"BOWMAN" én ugynézem ezzen a tipuson nincs menet az objektiv belsejében. ha igy van akkor komplikáltabb de megoldható....