Ne szomorkodj, tegyél még fel képeket és valamelyik biztos érdemes lesz arra, hogy kikerüljön. :)
Még egy kérdés! Látom hogy nem kerültek ki a képeim a főoldalra,akkor nem is látja senki?Gondoltam majd írnak egy két kritikát amiből tanulhatok, de így hogy senki nem látja ez kilőve!Kicsit elszomorított.:-(
Nincs mit! :)
Oké! Kösz a gyors választ!
Szia!
Azt nem Te állítod át, hanem az adminok engedélyezik a kép kikerülését a főoldalra, ha azok a szabályzatnak megfelelőek. Napközben szinte állandó a jelenlétük, éjszaka már azért nincsenek fent mindig, ezért ilyenkor több idő, mire átmennek a képek a szűrésen! :)
Üdv
Sziasztok ! Most töltöttem fel először képeket az oldalra, és a kép adatoknál ot van hogy kezdőlapon megjelenik, és nálam nem vanott!Azt hogy tudom igenre átállítani?
Kedves bowman engem is érdekel majd hogy a márkaképviselet mit mond.
Köszi Srácok.Még várok márkakereskedőktől is választ.Megírom azt is ide,hátha segíthetek én is másoknak.
BOWMAN
Szia A fuji s1600 ra úgytudom nem lehet szűrőt sem mást tekerni.
S2000HD nál meg adapterrel.
Körbejártam ezt a témát ennyit tudtam meg,
Még az S1800 nál sem azt akartam venni de nem így lett:)
Azért nem kerülnek ki(szerintem)a képeid, mert túl sablonosak. Ez nem baj,mert mindenki így kezdi, nézd csak meg az én kezdeti képeimet, tele van virágokkal =o)
A lényeg az volna hogy lásd meg a mögöttes tartalmat, készíts érdekes képeket! Olvasd el a szabályzatot, mert abban benne van, hogy mik azok amiket nem fogadnak el az Adminok.
Kitartás, és sikerülni fog! =o)