Sziasztok!
Van egy kis problémám...láttam, ma szóba került az s1800as gép, de szerencsére kiderült, hogy csak a memóriakártyának van baja. Nálam nem ez a helyzet. Fél évig jártam szervízbe az s1600as gépemmel. Szinte minden üzemmódban lefagyott, kiírta, hogy olvasási hiba, semmit nem tudtam rajta állítani, se rekeszt, se záridőt semmit....Végre jóváírták, mindháromszor firmware szoftver újratelepítés, mindig működött kb. egy két napig, aztán megint bemondta az unalmast. Most s1800asom van, ma fotóztam vele, és ugyanazt prdukálja...már kezdem azt hinni, hogy én rontok el valamit...a memóriakártya biztos h jó, mert anélkül is ezt csinálja. Formázást próbáltam, nem segít.
Teljesen tanácstalan vagyok, nem akarok visszamenni és szervízbe küldeni, már azt hiszik valami géprongáló vagyok....meg egyébként is mindig két hét, addig meg gép nélkül...én csak fotózni szeretnék. Esetleg valaki tud valamit tanácsolni?:(:(
Ok :)
maradjunk annyiban h no comment :D
:D
xD Bocsi, de nem gondoltam, hogy ezt meg kell magyaráznom! :)
Ja semmi...most olvastame l újra amit írtam...de hülye vok... :D (korán keltem)
Am lehet h hülyén hangzik de meg kell klrdeznem: mit csinálnak a Mobilszolgáltatók? :D
Kajak nemtom :D
:D
Mobilszolgáltatónál dolgozok, úgyhogy hallok én is vicces történeteket! :)
Hirtelen ami eszembe jut, hogy próbálj meg otthon elvégezni a gépen egy firmware frissítést. Bajt nem okozhatsz vele, a hibát meg talán kijavítja.
A Fujifilm oldalán részletesen le van írva a folyamat. Ha esetleg nem megy az angol, ott a Google fordító, vagy ugyanez a fórum. Teszek egy linket is rögtön:
http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/s/finepix_s2500hd/fupd.html