Nem olyan nehéz az, itt is vagyok! :D
Először is: kell szűrni a képeket. Nem látjátok milyen képek vannak időnként kinn. És szerintem annak nem örülnétek, ha a legújabb, frankón megcsinált képetek átkerülne fél nap alatt a második oldalra, a sok gyenge miatt... az oldalnak valamiféle színvonalat is kell mutatni.. van olyan, aki pl. már vagy a 20. túristafotóját teszi fel ugyan arról a városról. Egyet sem engedélyeztünk még, mégis folyamatosan tölti felfelé! :D Na, erről ennyit.. :)
Másodszor: néhány nap szabadság nekem is jár. :P Éééés, valószínűleg hamarosan egy új segítőt is beállítunk a csatasorba!
Egyébként, aki figyelte a fórumot, az láthatta, hogy szóltam, hogy nem leszek Magyarországon. Attól, hogy a képetek nem aznap kerül ki az oldalra, amikor engedélyezésre kerül, akkor úgy is a lista tetején lesz, nem ezen fog múlni a nézettsége, kommentek, stb..
Hát szerintem is könnyebb lenne utólag leszedni azokat a képeket a kezdőlapról, ami esetleg nem oda való. Rögtön kikerülne minden kép, és ha esetleg egy admin ráér, szelektálja azokat amik nem jók. Sokkal egyszerűbb lenne... így ezt nem lehet folytatni... Deadnessnek is nehéz, mi meg csak várunk, várunk, órákat, napot, mire kikerülnek a képek. :(
Igen én is észrevettem ezt. Szerintem nem is kellene annyira szűrni a képeket, olyan minimális az amit nem fogadnak el. De ez csak az én véleményem.
Vagy jelöljenek ki helyettest/helyetteseket, mert így tényleg lassul az oldal. :(
Hát sajna nincs admin... Deadness van, ő nem ér rá... a többiek meg már úgy látszik nem foglalkoznak az oldallal... ennyi történt....
Sziasztok.
Mintha egy ici-picit beállt volna az oldal. :( Van bent egy képem ami már több napja vár arra, hogy elfogadják. Régebben naponta több kép is jött, most meg napi 2-3 kép, és vége. :( Mi történt? Jön a nyár?
Helló.
Apum azt mondta, hogy vannak különféle plánok. Ez most csak a portréfotózásra vonatkozik? Vannak fotózási plánok a természetfotózásnál is?
Bocsi, kezdő vok :D És köszi előre is a segítséget. :)
Köszi szépen.
Minden kép alatt van egy ajánlom "gomb", és igy ajánlhatod be a fotókat a legjobbak közé. Erre persze külön szabályzat van... Az ajánlott képekre ha rákattintasz, felül írja a szabályzatot! :)
Az ajánlás mit is jelent?
Persze Deadness, ez így van... :) Viszont láthatod Te is, hogy szinte magad maradtál... :) Pár hónapja még 3, 4 admin volt... Biztos, hogy neked sem könnyű így... szerintem legalábbis... :D