:D :D :D
Blackey, nekem ilyet akkor csinál, ha gépen elforgatom a képet...
Mi más oka lenne? :D
Tisztelt Deadness-admin
Egy kérdéssel fordulok hozzád : mostanában bármilyen képet rakok fel , nem kerülnek be a főoldalra !
Enyire rosszak lennének vagy van valami más oka ?
Előre is köszönöm!
Tisztelt Deadness-admin
Egy kérdéssel fordulok hozzád : mostanában bármilyen képet rakok fel , nem kerülnek be a főoldalra !
Enyire rosszak lennének vagy van valami más oka ?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni??
Van egy Fuji S1600-as gépem és amikor vissza néznék képeket azt írja néha, hogy olvasási hiba /még akkor is ha elötte láttam a képet a gépben/!
Mi lehet a baj???
Előre is köszi nagyon!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni??
Van egy Fuji S1600-as gépem és amikor vissza néznék képeket azt írja néha, hogy olvasási hiba /még akkor is ha elötte láttam a képet a gépben/!
Mi lehet a baj???
Előre is köszi nagyon!
Deadness-admin, tündér vagy,tudod nekem soha nincs csalódás,mert nem várok semmit,ha mégis kapok,tiszta szivből tudok örülni. Ja és a fiatalság szinte örök,sok huszonéves vénembert láttam már és sajnálom őket. Kösz,pusz. Zs.
Szerintem a negativ jóslatok részei egyfajta agymosásnak,úgy kell élni,hogy ezekre legyinteni tudjunk. :-))
Kedves Zsuzsa!
Köszönjük szépen a kedves soraidat! Nagyon örülök, hogy képes vagy ennyire objektíven tekinteni a saját munkádra! Hiába, fiatalság, bolondság :)
Remélem, hogy ez a mai dátum nincs összefüggésben a világvégével, meg egyéb mindenfelé olvasható negatív jóslattal!
Ma van az a dátum a sok 11-essel . Ma igyekezni kell ( szerintem máskor is ) csak pozitivan,segitőkészen,jót,szépet ,stb. cselekedni. Nem ezért,de....
Adminok, nagyon köszönöm a munkátokat,nekem több mint 40 képet elfogadtatok,amit nem,azért ha jól tudom soha nem reklamáltam és nem azért,mert nem mertem volna,hanem mert figyelmetlen voltam, képzetlen vagyok,sokat kell még tanulnom,mindenek előtt a hibát és okot magamban kell keresni,egyszer valaki itt azt irta,hogy amit egy idő után a kutya sem néz meg,az mehet a levesbe.Egyet értek,ha úgy itélem meg le is szedem,van egy csomó jobb.Én jól érzem magam köztetek és kérem,hogy legyetek jó szemüek továbbra is. Puszi.Zsuzsa 7.:-)
Akkor ennyire rosszak ?