A fotográfia lényege szerintem egyáltalán nem a "digitális manipuláció" tudásán alapszik. Nem a minőséggel van a baj, hanem a "milyenséggel". Ha egy normális digitális manipulációt szeretnél összerakni, akkor az alap kép is megkíván egy olyan tudást, egy olyan igényességet, ami azon a fotón egyáltalán nincs jelen. Olyan komoly képek után, mint amikkel te megjelentél az oldalon, nem igaz, hogy ezt nem látod!? :)
Az meg, hogy sok más kép is lemaradhatott volna az oldalról, remélem nem az adminok jó munkájának a megkérdőjelezése.
Nem szeretem a nyers kérdőrevonást, és már egy icipicit zavar is a dolog, hogy őszinte legyek. Mi ketten kitesszük a lelkünket az oldalért, ezt bátran kijelenthetem, és a minimum, hogy egy kis tiszteletet kapunk érte cserébe, ami nem azon alapszik, hogy megkérdőjelezitek a munkánkat. Kinek nem inge, nem veszi magára, de ez már kikívánkozott.
Köszönöm Ági! Elképzelhető, hogy a fotóm minőségileg nem ugorja meg, azt a bizonyos mércét, de ennek tekintetében sok más kép is lemaradhatott volna az oldalról. A fotó digitálisan manipulált kép volt, vagyis a szerkesztés lett volna értékelhető és maga a pillanat ami olyan mintha....
Persze ennyit szót sem érdemel ez az egész, hiszen ennyire tényleg nem jó kép. Kösz a felvilágosítást!
Verpix, az a telibe vakuzott macsek fotográfiailag szerintem nem értékelhető. Poénnak jó, viszont ez az oldal nem arról szól. De szerintem ezt nem pont neked kell magyarázni. :)
Nincs! :D
Van itt admin? :D :D :D
Sziasztok! Egy admint kérdeznék! Feltettem egy vicces képet tegnap (macskás) Érdeklődnék, hogy mi a gond vele, és miért nem jelenhet meg kint? Elhiszem ha nem a profi fotó kategoriába tartozik, én is inkább poénnak gondoltam, de mint kép kíváncsi vagyok mi a gond vele, hogy legközelebb" képben legyek" :) Köszönöm a segítséget!
majd töltikézek ide is, csak újabb kockákat szeretnék scannelni, de ilyen a Kodak Tmax 400 Microphen hívóban
adobe photoshop
Szia Nikus! Adobe Photoshop cs4, cs5, Adobe Lightroom, Photoscape :)
Köszönöm!
Ami kikivánkozik, azt ki kell engedni! Bocsi, hogy kérdezni, szólni mertem! Gratulálok az odaszánt munkátokhoz! Nem akrtalak felgerjeszteni és indulatokat kihozni belőled, de bántani végképp nem! További minden jót kívánok!