Edina! Az a helyzet, hogy sajnos abból még nem fogod tudni, hogy mi az, amit "rosszul csinálsz", mert erre nincsen univerzális válasz, még akkor sem, ha a hiba jellege esetleg 1-2 szóval megfogalmazható, teszem azt: életlen. Mert amíg az életlenség a legtöbb esetben hiba, addig egy jó bemozdulásos életlenség az nézhet ki jól (sok esetben az ilyen képek véletlenül születnek).
Vagy éppen van egy (minőség szempontjából) tűrhető képed, amin viszont a téma nagyon unalmas, vagy elcsépelt. Ezeket is lehet jól csinálni (naplemente, hold, virág, macska..) és éppen ezért ezekben a témákban nagyon erőset, kimagaslót kell alkotni.
Remélem ez a két példa segít abban, hogy jobban átlásd a minőségi elvárásokat. Egyébként a szabályzatunkban foglaltaknak megfelelően ítélünk meg minden kép elbírálását.
A saját portfólió menüdben látod, hogy megjelenik kezdőlapon vagy sem.
Megkaptam köszönöm, és válaszoltam!
Elküldtem a canecor... -ra!
Tudod mit? Elküldöm e-mailben..
Igen az megy!
Klasszikus értelemben vett hajfényt nem tudsz csinálni, mert az egy külön megvilágítás! :D De van egy módszer rá, viszont ahhoz tudni kell maszkolni, az megy?
Halihó! Photoshoban hogyan lehet hajfényt kreálni? Fakó hajból fényeset szeretnék, egyszer láttam egy videót, de nem találom. :( Köszi!
"(naplemente, hold, virág, macska..) és éppen ezért ezekben a témákban nagyon erőset, kimagaslót kell alkotni."
bocsi :D :D :D