Fincsi..!! :D :D
Nyiiihihiiii :):) tüzijátékot is kaptaaaaam :):) Köszönööööööm!!!!!!! :D:D Rákentem egy kis tortát a képernyőre... te a másik oldalon kanalazd le :P :D:D
Hazaértem végre!
Valamit elfelejtettem hajnali 4 körül, pedig eszemben volt, csak nagyon leverten ébredtem...szóval:
Sok Boldog Szülinapot Ágíííííííííí! :D :D :D
Fütty * Taps * Fütty * Fütty * Tüzijáték * ováció * Taps * Taps :D :D :D :D
Hát jóóó....én tudom h nem erről szól ez az oldal. Nem is én kezdtem a vitát. Sőt benne sem voltam. :)
Köszi Deadness :)
(így aztán nem is tud hitelesen hivatkozni semmire, ezért írtam neki, hogy a rágalmai dilettánsak.. erre is berágott, pedig alapvetően nincs benne semmi sértő.)
Nekem semmi véleményem nincs róla, és neked se kell, hogy legyen. Mert ez az oldal nem erről szól, hogy egymást piszkáljuk, támadjuk, még nézeteltérések után sem.
Az építő kritikákból lehet csak tanulni. Mondjuk abban egyetértek h néha kell egy kis bátorítás is. :)
Am tegnap este én is elolvastam azt a...hmm....vitát...ami itt volt az oldalon. Sztem Ági most örülhet h nem az ő képei alatt írkáltak.. :D
Én inkább kimaradok belőle. Nekem is megvan a véleményem Mazsolával kapcsolatban...annyit mondok. :)
És nem azért..de Pestis-nek jó volt az a kecskés hasonlata. :D
Még 1 kédés: mi az a dilettáns? :D
Na, akkor egy személyes tapasztalat, azoknak, akik annyira megsértve érzik magukat a kritikák miatt. Mikor regisztráltam az oldalra, az első képem azonnal bekerült a legjobbak közé. Lehet, ettől kicsit elszálltam, és nagyon imádtam is a képeim, mint mindent ami csak velem kapcsolatos. Nem vagyok se beképzelt, se nagyképű, egyszerűen csak szeretem, és kötődöm a dolgaimhoz. Amikor először Deadness írt nekem egy elég kemény kommentárt, kritikát, magammal kapcsolatban, (nem ilyet amiket most irkálunk nektek, kicsit hosszabb,kimeritőbb, és ütősebb volt), nagyot csaptam én is vissza, és itt bőgtem a laptopom előtt, mert nem éreztem jogosnak. Mái napig nem tudom, miért kaptam ezt tőle, olyan keményen, ahogy, és elég nagy vita is kerekedett az ügyből, ami kiterjedt a fórumra is. Egy percig se jutott eszembe, hogy elhagyjam az oldalt, itt sírtam, de ezt senki nem látta, és csak arra tudtam gondolni, hogy zöldfülű ként ha ekkora port tudtam kavarni egy oldalon, akkor csak érek valamit, mert foglalkoznak velem. Mindegy, a vita lecsitult, Deadnessel kegyetlenül utáltuk egymást, szerintem kölcsönös volt, én durvának tartottam, ő érzékenynek tartott engem, volt minden.
Aztán megkeresett Nyitottablak admin, azzal, hogy ne töltsek fel ilyen képeket, amiknek a minősége POCSÉK, mert nem hajlandó engedélyezni, még akkor se, ha a kompozícióm jo. Erre én bocsánatot kértem tőle, és elkezdtem faggatni, hogy hogyan tehetném jobbá a képeim. Sokat köszönhetek neki, rengeteget segitett. Aztán szépen lassan megtanultam a kis kompakt gépemmel is aránylag minőséges, zajtalan képeket csinálni, és ma már nem vagyok hajlandó olyan képet még csak feltölteni sem, ami zajos, hibás, stb.
Úgyhogy ne adjátok fel annál, hogy én vagy akárki más csunyán írt kritikát, meg mit tudom én mik voltak itt még az utóbbi napokba. Akinek ennyit ér a fotózása jobb is ha elmegy az oldalról, béke vele!
Megnézhetitek, pl én is milyen sz.r képeket tudtam csinálni, le se töröltem őket, kell hogy lássam honnan indultam. Még ma se vagyok sehol, de legalább egy nagy lépést már megtettem a fejlődésem érdekében, mert imádok alkotni, fotózni.
Úgyhogy, én csak köszönni tudok mindent, azoknak, akik kemények voltak velem, mert ÍGY KELL! Nem szabad kímélni a kezdők kemény fejét, jól rá kell csapni!! Főleg az enyémre :P :D
Na pusszantás mindenkinek, élvezzétek a nyári időt, bocsi ha valamit nem helyesen irtam, nincs időm visszaolvasni mindent, remélem a lényeg igy nagy gyorsan lejött!
Tanulj, tanulj, tanulj, ne háborogj!!!!!!
Biztos!:) holnap lesz az én nagy napom :)
Szia apu! :D
Én sütöttem.... :P persze, hogy fincsi! :D (amúgy epres) :D:D:D:D