Majd éjfél után nyeri meg, ne szaladjunk előre... legyünk tekintettel a többi nevezőre is!
Pestis, lényeg, hogy pihentél kicsit... :) valami mindig közbe jön, ez így szép, így jó.. :D Van min morgolódni... :D Azért remélem már meggyógyultál! :)
Jah Pestis: te nyerted a Heti témát. :) Gratu. :)
Köszönjük. (a többi városlakó nevében is :D) Kár h nem tudtál fotózni, mert tegnap volt a Múzeumok Éjszakája (boltok is éjfélig nyitva voltak) úgyhogy rengetegen voltak. 6 körl nagyon mediterrán volt a hangulat..tyűű...nagyon szép volt. Az utcák fél 11-kor is tele voltak.
Én is mentem volna hogy megvegyem az új gépemet..de az a bolt pont zárva volt...-.-
Nekem sem volt szerencsém... :) De majd kedden...
Sziasztok! Hazatértem! :)
Köszönöm, egész jót pihentem/tünk! Sajnos érkezés után pár órával elkapott valami fejfájós hányingeres lét, így nem tudtam teljesen kiélvezni a dolgot, dehát ilyen az én szerencsém! :D :D
Így nem készültek képek sem, pedig vittem gépet, gondoltam hú de jó lesz...dehát mégse.
Kelemenke, nagyon szép a városotok, a hangulata is nagyon jó! Nem szívesen mondom ezt, de sokkal jobb helnyek tartom az én városomnál, Nyíregyházánál...
Most pedig átnézem a heti témás képeket és szavazok! :)
Üdv
Pestis: én is egri vok. Szép város (sztem) szal..érezd jól magad. :)
Azt vettem észre,hogy eléggé inspiráljuk egymást. Basszus egyre keményebb képek készülnek itt az oldalon. Kis kreatív társasággá alakulunk.:) Nagyon tetszik!!! Szeretem ezt az oldalt.
Köszönöm sépen!!! :)) Egy nagy zsák esett le a vállamról. Jó pihit Pestis! Én is most bulizni fogok. A pannónia fesztiválra nem mehettem sajnos ugy hogy be kell pótolni az elmaradt bulikat.:)
Zoee, gratulálok!!! :) Pestis, majdcsak kibirjuk valahogy :D:D Jó pihenést!! :)
Ma elutazok Egerbe, egy kis Welness-Fitnes-re! :) De nem leszek sokáig, holnap már jövök is!
Remélem hiányomat fel tudjátok dolgozni! :D
Üdv
Így igaz, éjjfélig még sok idő van, és sok szavazat befuthat... :)
Köszi Ági, nagyjából már helyrejöttem. Reggel már nem volt gondom, de a fejfájás most estére megint előjött. Viszont itthon már van saridon... :D