Na látod ez az ami nem hiányzik nekem! Most is kötekedsz, holott én normális hangnemben írtam. Egyébként meg ha nagyon kíváncsi vagy, elmondom, hogy amikor regisztráltam nem voltam tisztában az alább említett dolgokkal. Ma azért vagyok még itt, mert én az életben is szókimondó vagyok és nem szoktam sehonnan csak úgy eloldalogni, hogy nem teszek pontot az ügy végére. Én nem ez vagyok. De ha téged zavar a jelenlétem, akkor nem reagálod le a mozzanataimat! Kész. Pont. :)
Akkor menj a másik oldalra...ahol..a te elmondásod szerint nem fikáznak. Nézd...az én képeim se tökéletesek. De azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk és segítsünk egymásnak. de te nem fogadod el a segítséget...nem értelek...a témát már úgy gondoltam lezártátok tegnap..
De úgy tűnik mégsem. Hagjuk már ezt egy kép miatt. Szerintem sem köthető a gasztronómiához.
De én inkább nem is szóltam mert úgy gondoltam h nekem is nekemesnél... :)
Mind egy...nem szólok bele...
Egyet nem értek Mazsola...ha mi vagyunk a sz-rok akkor meg az oldal is szar...meg...mondjuk úgy, minden sz-r. Akkor csak annyit árulj még el: mért vagy itt? mért vagy regisztrálva? hmm? :)
Köszönöm szépen, hogy itt is lehordtatok mindennek...
Ági! Olvastam a történetedet, hogy olyan cipőben jártál mint én, és ledöbbentem, hogy ezek után(hogy tudod milyen érzés ezeket a sorokat olvasni) jól belémrúgtál...
Deadness! Kérlek ne emlegesd folyton ezt az elszállós dolgot, mert ez nem igaz. Felnőtt emberek vagyunk, nem kell játszani az ártatlant, mindenki tisztában van azzal, hogy a képei önmagához és másokhoz mérten milyenek. Nem vagyok nagyképű. Lehet, hogy középszerűek, átlagosak a képeim, de mivel nem tudtam, hogy ide csak művészi képeket lehet feltölteni, szorgalmasan töltögettem az unalmas képeimet.Ha ezt tudom, akkor neki sem ugrok a dolognak.
Az emlegetett másik oldalon is ért csalódás, nem erről van szó, mert ezzel megbirkózok. Csak azzal volt problémám, ahogy kinyilvánítottátok a véleményeteket(az itteni hozzászólásokról nem is beszélve). Minősíthetetlen ahogy nekem estetek. Persze rá lehet fogni, hogy mindenkiben benne volt már a napi ideg, munka után volt mindenki, ti is, én is, de beláthatjátok, hogy ez nem értelmes emberekhez illő beszélgetés...
Na mindegy, csak annyit szerettem volna mondani, hogy kicsit kedvesebben adagoljátok a kritikát az újoncoknak, mert ez senkinek sem jó. Én meg majd visszatérek, ha lesz ide illő fotóm. :)
Szép estét Mindenkinek!
Köszönöm szépen Katka!! :) Aranyos vagy! :)
Boldog szülinapot Ági! :)
Köszi. :) csak el ne fogyjon. :)
Köszi! :) Te is kaptál képzeletben egy kis tortát! :D
Igaz nem ismerlek. De ilyenkor mindig felköszöntöm az illetőt (akárki is az :)) Tehát: Boldog Szülinapot. :)
De már nem tudok mit tenni mint reagálni. Látod...:) Durcimurci. :) Én nem köteketdtem leírtam a véleményem. Nem tudom te láttad-e, de én a mondat végére ":)"-t tettem. Ez nem kötekedés. Az a kötekedés amit te csinálsz...újra és újra falhozod ezt a témát..ezt már lezártátok..kész...vége. LÉPJ TÚL RAJTA!! :D