Köszönöm, köszönjük!!!! :))
háááááát Pestis, gratula !!!!!! sok egészséget a mamának meg a babának isés persze az apukát se hagyjuk ki a sorból.
_sz_
Eljött az idő, hogy megosszak Veletek egy szép és jó hírt! Decemberben komolyabbra fordul az életem :) Apa leszek... :)) Azt még nem tudni lányt vagy fiút nevelgetek majd, de az amúgy is tök mind1... :)))
Apu, legyél rám büszke... :)) :D:D:D:D:D:D:D
Gratula Kislányom! Ügyes vagy!!! :))
Na, mindegy, nem szerettem volna beleszólni a vitába, igazából, csak már feltünő, hogy oda van írva majdnem minden hsz-edhez.. :S Majd, ahogy Te is mondtad kedves Ági, csitul... Előbb-utóbb :)
Korrekt! Gáz, hogy a sértődős "fotósok" miatt oda kell írni, hogy "de ne sértődj meg", de "bocsi", stb.. és én is gratulálok :P
Kedves Odie, látod, ha egyenesen kimondjuk a véleményünket, azt kapjuk vissza, hogy elvesszük a kedvüket a fotózástól... Úgylátszik akkora a sértődékenység aránya, hogy sajnos oda kell írnom... Majd idővel csitul ez is... :)
Köszönöm! :)
Már ide jutott ez az egész, hogy Ági (akinek most gratulálok a kinevezéséhez) majdnem minden kép hozzászólásához odaírja, hogy remélem nem fogsz megsértődni? :O Ne sértődjünk már meg a kritikákon, fogadjuk el, és változtassunk.
Ági gratula még egyszer :)