:D :D :D
Ettől nem félek, a rajzfilmbékák aranyosak... :P
Az élőktől sem félek, inkább undorodok, báááhhhh. Én is attól tartok, hogy rálépek, de nem azért mert baja eshet, hanem hogy kifröccsen a talpam alól a belsőség...ááááá...fúújjj.... :D
Peeestiiis, néézd mit fogott neked az Ágiiiiiii.... :D
http://freetochoosehealth.files.wordpress.com/2007/11/frog21.jpg
Ááá lemaradtam :D 3 napig nem vagyok és már mi minden történik:P Ági grat az admin poszthoz.:) Már számítottam rá. Te vagy az egyik legaktívabb köztünk! :)
pusznyák!
Ági sok sikert! :D
Ahogy Bodykrisz írta tényleg jó felhős időben portrézni, mert a felhő megszűri a fényeket, így szép egyenletesek lesznek. :)
A fúj a szél nem gond, szépen lobogtatja a hosszú hajat, ám ha homokos, akkor figyelj a gépre, mert a homok szépen bejut a kis réseken... ha viharos akkor húzódjatok be valahová! :)
Kíváncsian várom a képeket! :D ;)
De egész héten meg se mozdult a levegő...ma meg... áááá, de talán estefelé elmennek a felhők is... majd meglátom :) egész nap ott leszek. A csajszi nagyon be van sózva már... én is... be vagyok .... :D:D:D
Ja, mert hogy annyira fúj? Erre felé szélcsend van:) De azért sok sikert! :)
Hát kiderül nemsokára :) ez a szél lehet elfújja a modellem, de az is érdekes képeket szülhet :D
Amúgy én azt tanultam, hogy fehős időben lehet jó képeket csinálni az emberekről, mert nem lesz kiégés a nap miatt meg sokkal szebbek a színek. A széllel meg játszani is lehet, ha megkapja a loboncot:DDD
Biztos minden jól fog menni én drukkolok! Várjuk az eredményt! :)
Jah, engem sem az érdekel, hogy neki lesz baja, hanem, hogy a talpam alól kijön a belseje :D és sose értik meg, miért megyek zseblámpával haza szombaton a buliból, eső után.... A hülye békák miatt.... :D