Jaaajjjjjj olyan cuki, hogy belehalok! :D:D Wáááá az a kiscsaj nagyon vagány lesz!! :D Ha olyan ügyes lesz, mint én voltam, csak egy széééép nézés kell, és apuci szíve meglágyul, és megkap mindent amit csak szeretne! :D De a trükköket még ráér tanulni.... :D
Gratulálok Nektek Pestis! :)
Egyébként ezt még hozzá kell fűznöm, mikor először mondtad, hogy decemberre várjátok, totál szomorú lettem, mert szegényke a szülinapi ajándékát, és a karácsonyi ajándékát is egy hónapban kapja majd el.... Én ilyen szülinap mániás vagyok.... :D:D :)
=o)
Olyan jó olvasni a soraidat! Folyton mosolygok!
Szeretnék már én is itt tartani, ahol Ti...
Köszönöm Zoee! Az az igazság fel sem fogtam még teljesen... :)) Decemberig pedig fel kéne... :D sose hittem, hogy eljön ez a pillanat az életemben... :)
Gratulálok Ági! Ez amit leírtál,egy újságban nagyon szépen mutatna a Miklós bácsi képével együtt. Igazad van,teljesen egyet értek veled. Egy kedves ismerősöm azt mondta,hogy ne csak hagyományörzők legyünk, hanem gyakoroljuk is a hagyományainkat,hogy sose vesszenek el azok az értékek legalábbis ne az összes, ami régen volt. Rajtunk múlik minden. Én úgy érzem,hogy van remény és már egyre több fiatal kezd erre rájönni. A 80 as és 90 es évek rosszabbak voltak hidd el.
Szóval én is szeretem az idős embereket, mert engem a nagyszüleim neveltek fel. Nagyon szerettek engem és én is őket. A papám még él,és remélem még sokáig élni fog.
Pestis! Neked külön szeretnék nagyon gratulálni! :) Fantasztikus dolog lehet ami most veled történik. Sok boldogságot kívánok! :)
Zoee
Köszönöm/Köszönjük!! :))
18. hétben vagyunk. :)
ÓÓÓÓ! Gratulálok Pestis! :)
Pestis!
Nagyon gratulálok a kislányodhoz! Hány hetesek vagytok? =o)
Egy kicsit vidámabb hír! :)
A legfrissebb légifelvételek alapján: Kislányom lesz!!! :))
Valóbban nehéz bármit is írni ezekre a sorokra... Éjszakás melóból hazatérve olvastam el, nem szóltam hozzá, gondoltam a fáradtságtól úgysem jut eszembe értelmes dolog...de azaz igazság most sem...
Nagyon szép dolgokat írtál, szinte éreztem amit érezhettél ott a bácsinál. Szomorú dolog ez, de sajnos tényleg ide halad a világ...
Műanyag élet, műanyag érzelmekkel....
Persze mindenhol van még remény... :))
Ezt, hogy érted Tutu?