Társalgó
17 hozzászólás
2011-07-08 20:42:21 #1234

Ilyen komoly témát boncolgattok itt pénteken, a helyett, hogy kimennétek és fotóznátok, vagy pihennétek :D

924 hozzászólás
2011-07-08 20:05:36 #1233

Ági! Nem vagdalózik itt senki! Beszélgetünk!

1455 hozzászólás
2011-07-08 20:04:29 #1232

Az biztos, csak az a kérdés meddig kell csinálni csinálni csinálni csinálni csinálni csinálni megőrülni csinálni csinálni csinálni..... :))

1627 hozzászólás
2011-07-08 20:02:44 #1231

Tudjátok mit csináltok? Azon vagdalóztok, kinek a rosszabb.... így nem lehet! :)Ez a baj.. az emberek szeretnek szenvedni, könnyebb azt mondani, hogy nincs munka, ami igaz, de vallom, hogy ha csinálod, csinálod, csinálod, akkor igenis lesz munka!!!

Na, vár a sörcim! :D heyyho

1455 hozzászólás
2011-07-08 20:00:24 #1230

Szép estét Néked is! :)) Én átdolgozom az egész éjjelt...úgyhogy nem lesz olyan szép... :S :D

505 hozzászólás
2011-07-08 19:59:22 #1229

Nem rágódok rajta csak kérdeztél én meg válaszoltam! Amúgy a munkahellyel kapcsolatban igazad van én 2 éve vagyok munkanélküli és még segélyt sem kapok mert még sose dolgoztam sehol. Na ez a szép mi? A kifogás pedig az, hogy pályakezdő vagyok. Meg hát szakmám sincs, de hál istennek szeptembertől elkezdek egy fotós tanfolyamot és kezdődhet a nagybetűs élet, aztán hátha utána sikerül egyéni válalkozásba csinálni.

Aztán, ahogy mondtad majd dől a lé és lesz villa! :DDDD

1627 hozzászólás
2011-07-08 19:55:46 #1228

Gyerekek, erre innom kell egy fincsi hideg sört! :) További szép estét mindenkinek!! :):) Pusszanyú!

924 hozzászólás
2011-07-08 19:51:46 #1227

Pestis! Valóban kilátástalan a helyzet a mai világban és nehéz megélni azoknak akik nem örökölnek 200 m2-es lakást, meg BMW-t. Mi szerencsére hamar elkezdtünk spórolni, így nem kell már olyan sok hozzá, csak arra törekednénk, hogy kevesebb legyen a hitel a házon, nem akarom még akkor is azt fizetni, amikor a gyerekem már diplomázik... Ezzel a nagypapás/nagymamás dologgal én is így vagyok. Ezt szoktam én is mondani, amikor azt mondják, hogy ráérek még. Nem szeretném, hogy egy szülői értekezlet után azzal a kérdéssel várják a gyerekemet az osztálytársai, hogy "Neked miért a nagymamád volt a szülőin?" ... Nehéz, ez biztos! Nem mártírkodásból mondom, csak viszonyításképp, hogy amellett, hogy suliba járok(nappali tagozatra) két munkahelyem van és még így sem biztos, hogy lesz hova menjek suli után. Katasztrofális, hogy egymás után zárják be a nagy gyárakat, ahol 700-800 ember dolgozott, és nem nyílnak ám újak....

Na mindegy, nem akartam ennyire belemenni, csak tényleg nem könnyű...

Krisz! Nem vagy attól rossz ember, hogy nem szereted a virágokat és a gyerekeket! És ezt úgy hidd el, hogy egy olyan ember mondja, aki mindkettőt szereti! =o)

Ez nem ettől függ, nem lehetünk egyformák, és ez jól is van így! Ezen ne rágd magad! =o)

505 hozzászólás
2011-07-08 19:36:03 #1226

Ez tetszik, dől a lé és meg lesz a villa! Bárcsak úgy menne! 

A gondolkodásmódommal.... háát, véleményem szerint semmi, de mindenki más szerint tiszta gyagya vagyok :D én nem tervezek előre semmit majd alakul ahogy alakul sokszor jártam már meg hogy tervezgetek..... sosem az lett belőle amit én akartam.

Sokan mondták már, hogy zizzent vagyok, de nem értem az miért zizzentség ha egy nő nem olyan mint az átlag.

Azt is mondták már, hogy rossz ember vagyok, mert nem szeretem a virágokat és a gyerekeket. Pedig magamat jóindulatú, jó lelkűnek tartom(nem nagyképűségből mondom) Meg még tudnék jó pár dolgot sorolni ami miatt nem olyan vagyok mint egy átlag nő.

1455 hozzászólás
2011-07-08 19:34:31 #1225

Óh Ti vagytok már cukorborsók, máris a nevekben gondolkodtok!! :))))

Őszintén megvallva, én is a Zoé-ra gondoltam legelőször! :)) Még ki is tartok mellette, de a nejecském elég makacs, de majd megdolgozom... :D

Tutu, sajnos még nekünk sincs saját lakás, el sem tudom képzelni, ebben a tetü világban hogyan is fogunk szert tenni egyre... :( De ha arra várnánk, talán soha sem lett volna babánk...Én már 30 vagyok, ha lehetett volna hamarabb baba, vállaltam volna. Nem akarom, hogy mikor oviba megyek érte, azt higyjék a nagypapa vagyok...És szeretnék minnél többet megélni Vele/Velük, mert a mostani világban sajnos nem 80-90 az átlagéletkor... :S :(

Na és hogy ne szomorú szmájli zárja a bejegyzést...vidámság és boldogság van!! :)) :D :))

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 1 napja
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 11 napja és 6 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista