Sziasztok!
Végre elkészült a TTD-s fotózás werk videója, itt megtekinthetitek HD-ban: http://www.youtube.com/user/PKatkaP#p/a/u/0/hS9t_MthGyc
:D
Sziasztok,
Segitsegetek szeretnem kerni venni szeretnek egy fenykepezögepet de nem tudom melyik a jobb Canon EOS 1100D vagy a Nikon D3100.
Ha valaki tanäcsot adna elöre is megköszönnem.
Sziasztok!
Tatabánya közelében keresek fotóst tfcd alapon, aki szívesen elkészítené sminkes referencia anyagomat (kb.5-10 kép)!
Ha valakit érdekel, akkor írjon! smink.fashion@freemail.hu
Köszi
Akkor jó! Én meg olyan vagyok, hogy nem tudom tartani a szám és állandó őszinteségi rohamom van, ami nem minden esetben jó...
=o)
Nem, semmi gond! Én mindenki nézőpontját elfogadom, ezt jó, ha tudod... úgyhogy nem szólok én meg senkit, soha. Csak maximum nem értek egyet.... :)
Az nem baj, ha nem teregeted ki az életed, mi sem ezt tettük, csak beszélgettünk. Csak egy kicsit úgy éreztem, hogy leszólod a gondolkodásmódunkat, meg a témát. Nem akartalak megbántani vagy ilyesmi, sajnálom, ha így jött le....
Egyébként, nem gondolom komolytalan dolognak, ha 18 éves korában már valaki dolgozik.... én 15 éves korom óta nyomom tanulás mellett....
Neharagudj, hogy nem itt teregetem ki az életem.... Meg, hogy mit miért, és hogyan gondolok. :S
Hmmm... pedig azt hittem, hogy kapok választ a kérdésemre, mert tényleg érdekelt volna a dolog... Úgy tűnik rosszul hittem... =o(
Én már láttam! :) nagyon jó!! :)