Akkor ábrázold azt, hogy nem hiszel benne:)
Ha már így belemelegedtünk, nekem a szerelem és a szeretet is más fogalom. Szerelmes bárkibe tudok lenni, viszont szeretni már nem olyan egyszerű. Szerelemnek hívom a rózsaszin ködöt, amikor a gyomrod görcsbe van, stb, szeretetnek pedig az elfogadást, a törődést, a hűséget, stb.(és ez utóbbi számomra sokkal fontosabb)
Úgyhogy én a szerelemben nem is hiszek, így ábrázolni sem tudom szerintem.... :) De elgondolkodok még rajta :)
Oda kell tenni az biztos. Lehet kevesebb kép lesz, de jobbak:) Nekem más jut eszembe a szerelemről:P Két ember az biztos, de rengeteg minden van mögötte: felelősségvállalás, áldozat, fájdalom, féltékenység...sokszor ott van a látszat is...lehet együtt látod őket, de már évek óta elhidegültek. A szerelem nem mindig idilli. Persze ez is egy oldala, igazad van.
Ha nem jön kép, hát nem jön, az is elég ha valaki elgondolkozik rajta vagy próbálkozik ábrázolni, hogy neki mit jelent:)
Nem kell itt megsértődni kérem szépen! Nekem az a meglátásom, hogy igenis nehéz a téma. Nehéz megfogni, mert erről mindenkinek két ember jut eszébe, akik szeretik egymást, de mégis mindenkinek teljesen mást jelent!
Számomra az idilli, non-plus-ultra fotó ebben a témában, mondjuk egy sok-sok éve együtt élő idős házaspár képe lenne, ami kedves, aranyos, és sugárzik róla a szeretet. Ennél lejjebb speciel én nem megyek, de mivel ezt megvalósítani sajnos nemigen tudom.. inkább nem is foglalkozok vele.
Lehet, hogy lesznek majd szívecskés képek, meg otthon komponált tárgyfotók, stb., de számomra nem lesz kifejező, mert ezt nem könnyű.. feladtad a leckét.
Azért ezt oda kell tenni rendesen, hogy ne legyen gagyi.
Miért mit gondoltatok mi lesz a heti téma?:P Lehet azért nem jön kép, mert még mindig a félelmek és fóbiák kiírás szerepel a főoldalon...:P Nehéz megfogni valóban, de ha azt mondom, hogy atomfizika, az sem lett volna könnyebb:D Kicsit gondolkodni kell, de szerintem nem lehetetlen, max lefényképezel szíveket vagy a párodat...:D Az sem lesz sokatmondóbb, mintha valami tárgyi téma lenne....
Ehehe.. hehe.. készült egy módosítás belőle.. hehe.. :D
csak Pestis szerelmes! :D:D (A békákba... :D)
Azért az mutat valamit, hogy szerda reggel jött az első fotó :D
Szerintem a jelenlegi heti témát nehéz megfogni, akkor volt pörgés, ha pörgött a heti téma is :)
Ágival egyetértésben gondolkodok a témában. :) Blackswan, mutass példát, hátha jön akkor több kép! (nem gúny, komolyan gondolom)