Ági a világegyetem legjobb kérdése... és a válasz 42... :D
Viccet félre....Külön házban vagyunk anyámékkal egy telken, oldalbordával meg most lett vége... uyghogy senkit nem érdekel mennyit alszom...ugyhogy nem sokat :D
Miért? Fogalmam sincs...:( de már legyengültem tőle kicsit... reggel hétkor kipattan a szemem, még akkor is, ha hajnalba fekszek... :D
Oskola majd most kezdődik, kihagytam egy évet, most majd grafikát kezdek Pesten. Csak ilyen két éves szakképesítés. Aztán a két kezecskémmel szeretném megépíteni a jövő alapjait... :)
Esel, miért vagy egyedül? egyébként ezt a közmondást még sosem hallottam :D
Esel, ez biztos olyan favágós szólás mondás, ha érted... :D :D
Áhh az teljeséggel lehetettlen! :)) Örülnék én ha úgy lenne... :D
Mért alszol keveset? Azt tényleg figyeltem, hogy a múltkor is a kakas kukorékolt mikor aludni tértünk, azt reggel 8kor már Te kukorékoltál a facebúúkon...
Oskola már nincs Neked?
örülök h jobb lett... :Dén sem alszom túl sokat... és azt meg aztán senki nem észrevételezi mert egyedül vagyok mint a kisujjam... (ez de hülye mondás... a kisujj mért van egyedül???)
Jajjj, hát igen, így már sokkal jobb.... :D Egyébként tényleg nagyon keveset alszok mostanában.... :(
Van kit szivatni mi? :D haha! :D Pestis.. mi lenne, ha kiderülne, hogy én valójában a főnököd vagyok!? Te meg itt kikotyogtad, hogy feltörted a netet.....!? :P
Én aggódom! Ági mért nem alszol már? mi lesz így Veled, ha nem pihensz? eszel Te rendesen?
Így jó? :D
Bizony jó ez! :)) Én is itt vagyok éjjel nappal, mostmár meg végképp, hogy feltörtem a matrixot! :D
Én aggódok ám érted, csak nem kérdeztem, hogy nehogy az legyen a vége, hogy nyálalok! Meg amúgy is jó, hogy itt vagy, van kit szivatni Főrohadékjány! :D
Azért olyan jó, hogy mindig éjszaka huligánkodunk az oldalon :D bár én éjjel nappal itt vagyok.......... :D
Bár senki nem veszi észre, hogy esetleg aggódna értem, hogy nem alszok, vagy valami..... :( szemetek! :D
Mindenki most lett szingli? :D hát, akkor üdvözöllek a klubban :D:D