Mármint ha a távolság nem ismert fogalom, akkor várlak teával ( csak mer azót 5 másik hsz jött)
Ági, akkor várlak reggel teával :D Pestis izginek hangzik :P:D Köszi, Neked is sok sikert! :D
Azért remélem nem szaros gagyák közt turkálsz épp.... :D Azért sok sikert a kutatáshoz! :)
Majd táncoltatunk, mikor már nem birsz moccani.... :D vagy rajtad táncolunk, vagy majd valami lesz :D
Persze... én már a vonaton inni fogok amúgy.... :D meg viszem a jó kis házi pálinkát, ugyhogy ne aggódj egy percig se :D (na jólvan, ne vegyétek annyira komolyan azért :) nem vagyunk alkeszok :) )
Raktári anyagkönyvelő a hivatalos megnevezésem! :)
Gyorsan reagálnék 1-2 dologra, mert utána mennem kell keresni kutatni... De utáááálom ennek a helynek a raktárát. Mos pl nincs meg egy darab sem abból amiből 600-nak kellene lenni. És találd meg úgy, hogy nincs semmi rendszer, csak egy kib*szott nagy spájz az egész...... báááááá. Szóval lehet a 10 ezer szaros gatya alatt van az 1 selyem bugyi ami tkeresek.... :D
Reagálások:
Nem éneklek, nincs az az Isten! :D táncolni is csak sok pija után lennék hajlandó, de ahhoz meg annyit kell innim, hogy utána mozdulni se bírok! :D
Én azt hittem reggel hatkor már kocsmázni fogunk! :D
Sok sikert a párbajhoz! :D
Most gyorsan ennyi voltam.... :D
Igen, messze lakom, viszont a távolság számomra nem ismert fogalom.... :D :)
Jaaaaa... én a sajátomból indultam ki :D Pestis mit dolgozol?
Ilyen egy eci munkahelyet, hát még dolgoznom is kell.... :S
Aztán nálam 2-3 ember el is tud aludni szerintem ha arról van szó....
Mármint ha a távolság nem ismert fogalom, akkor várlak teával ( csak mer azót 5 másik hsz jött)