Tutu biztos összehozott valami jót.....
Tele van ötlettel a fejem de egy normálisat sem tudtam végülis megcsinál... szerencsejáték zrt reklám ment a tv-ben... akkor jó ötletnek tűnt :D
Jah, elég nehéz témát választottál.... :S saját magaddal csesztél ki :) El se tudom képzelni, mit tudtatok egyáltalán fotózni a fortuna témakörbe..... :D
Hahahahhaa :D:D:D igeeeeen, ez jó is lesz! :D eddig még nem volt célja, csak annyi, hogy üdvözöltem mindenkit a klubban XD szia laciiiiiiiiiiiiiiii :D ez mekkora :D
tyúúúúú de lefogok égni ma a párbajon.....nyehehehehe
Nekünk 5 év volt.... és mi a célja a klubnak? vagy ez ilyen Anonim Szingli terápiás klubb?: "sziasztok Laci vagyok. 1 napja szingli.... - szia Laciiiiiiiiiii"....
De komolyan.... én nemrég léptem ki egy majdnem három éves kapcsolatból, és azóta csomó emberrel találkoztam, akik szintén akkor szakítottak :D és elkezdtem klubbot alapítani.... :D :D
akkó mi facebookon ez a házasság :D már ha publikus....
ÓÓóóóó...jó kis klubb :D
Ezért nem nézek én tv-t.... :D Egyébként szerintem amire figyelni kell, az a minőség, és a részletek.
Ne gondolj arra, hogy a másik már biztos jobb képet csinált, mert az csak korlátozni fog! :) Úgyis teljesen különbözőek lesznek...