Na, én is imádok énekelni.... :) egy csomó dalt tudok fejből.. akárhol megszólal a zene, én biztosan ismerem a dalt... :D olyan vagyok néha mint egy karaoke gép... :) Csak itthon szoktam énekelni, anya nem mindig szereti... van ami jól megy, van ami pocsékul :D A hangomat felfedezni biztosan nem fogják... :D
Nah, hát ha pesti vagy, majd ajánlasz nekünk valami jó kis programot... :) Gondoltam, hogy nappal lehetnénk egy parkban.. leülünk a fűbe, és beszélgetünk... sétálunk, fotózunk... de ez még csak terv :) Majd még átbeszélem Dedikémmel is :) Aztán délutántól meg elfoglalunk egy kocsmát, és bulizunk :D
Szeretek énekelni, de nem tudok és nem kell hozzá pia :D azt nem tom mások szeretik e ha éneklek, nem is annyira érdekel :D :D a sok ivásban azé benne vagyok, nagyon rég nem ittam.....
Jézusom, tudtam, hogy ez lesz a következő megmozdulásod!!!!! :D de tényleg! éreztem!!! :D Tőlem elmehetünk...de akkor sokat kell, hogy igyak.... :D nagyon..... :D meg szerintem mindenkinek... XD
Te hogy állsz ezzel (eselXD)? :D
akkor ha jöttök pestre menjünk este karaokezni!!! naaaaaaaaaaaaaaaaaa????
Hm.. hát olyan rossz nem vagyok.... :D egy pár pia után egész ügyesen nyomom.... :D
mért nem énekesnek?:P vagy akkor mi röhögnénk halálra magunkat: :D
Odafigyel.... :) Az én kis munkásom, ügyes és szorgos... :D
Jutubon nézem épp az x faktort.... :D és azon gondolkodok, hogy el kellene mennem nézőnek, és halálra röhögném magam :D
Pestis elaludt a melóban? :D
én se nagyon nézek, munkában ment a háttérben...
nem gondolok.... jól lesz ez. tudom én.
Pesti vagyok, szivesen idegenvezetősködöm, van jó pár szép park és jó pár jó kocsma :)... épp azt néztem h jó messze vagy innen :)