sziasztok ha van itt valaki!
Hiänyolom a kepeket most nagyon keves feltöltes van :-(
Hol vagytok fotosok???
sziasztok ha van itt valaki!
Hiänyolom a kepeket most nagyon keves feltöltes van :-(
Hol vagytok fotosok???
Ha így haladunk becsődöl az oldal! :D
:(
Mi ez a pangás???? :(
Ági én is gratulálok a riporthoz és már nagyon várom az új nevedet :D Csak nem az lesz a vízjeled hogy Agi622-admin??? :D :D
Jájj Ági azért ez túlzás... :))
De igaz ami igaz, most nagyon be vagyok tunyulva... A korán kelés is kikészít, jobban mint valaha. Meg tiszta stressz is a hajnal, mert már sötét van, és minden sarkon várom, hogy rámveti magát az az ádász, izzó szemű kóbokutya... :S :D Alig várom minden nap, hogy hazaérjek, és rögtön ki is dőlök... :)
Graula a riporthoz mégegyszer, biztos ügyi voltál! :) Szeretnék majd látni az újságból legalább egy bescannelt példányt! :)
Jóvannna dógozni is kell néha ^.^ Ági gratu az inetjúhoz:))
Pestist hiányolom én nagyon... ha ő nincs, akkor meghal az oldal... :( És már régóta nem pörög...
Meg volt a riport, ha ittam volna egy sört tuti könnyebben ment volna, de így is jó volt.... :D Totál korrekt volt az egész, élveztem :) Most azon gondolkodok mit hagytam ki, de utólag is belepofázhatok még a cikkbe... :D :)
Közben egy jó barátom csinált nekem egy szignót is, amitől nagyon boldog lettem, meg van már a "név is"... ki fogtok akadni, ha meglátjátok egyszer.... :D
Szia Beussy! Én itt vagyok! :D Tudom én kis ember vagyok na de.... :D
Mondom becsődöl az oldal! :D Ezért most megyek is fürdeni!
Am meg ma volt az első órám a fotósuliban rohadt jó a társaság:D Wááá! Alig várom a következőt! :D Meg a szombatot meg a vasárnapo! :D