Tök jó ez a hét! :D holnap megyek fotózásra meg szombaton is elméletileg vasárnap meg én fotózok! Jövőhéten meg mehetek dolgozni megint! :D Jupppiiiii! :D
Tök jó kedvem lett most! :DDDDDDD
Katka az előző vízjel sokkal jobban tetszett!
Beussy remélem hogy az leszek! :)
Szia Katka!!! :-D
Én is itt vagyok, tesztelgetem az új vízjelet... tettem is fel képet... :)
Az jooooo!!! Akkor hamarosan profi fotos leszel!!! :D
Februárban lesz vége a kezdőnek, aztán mehet a haladó, alig várom! :D
Szia Bodykrisz!!! Lätom hogy nagyon kevesen vannak fent vagy csak inkognitoban de kepek is alig jönnek nekem most nem volt idöm fotozni de hamarosan megyek :-)
Hu hät ha en is Magyarba lennek akkor tuti mennek valami jo kis suliba de sajna nem ott vagyok! Mennyi idö ez a suli ertem mennyi ideig tart???
Szia Bodykrisz!!! Lätom hogy nagyon kevesen vannak fent vagy csak inkognitoban de kepek is alig jönnek nekem most nem volt idöm fotozni de hamarosan megyek :-)
Hu hät ha en is Magyarba lennek akkor tuti mennek valami jo kis suliba de sajna nem ott vagyok! Mennyi idö ez a suli ertem mennyi ideig tart???
Aruljatok mär el nekem egy titkot honnan szerezzek egy jo photoszerkesztö progit???
Mert csak a photoscapem van. Ha nem is photoshop de valami amivel szepen lehet retusälni.Fotokat akarok nekem amugy sincs sok idöm hogy a gep elött üljek szerkeszteni ertitek. A gyerekem nem engedi :S