Nagyon jo kepeket lehet csinälni a Photoshoppal lättam de en szeretnek megmaradni a termeszetes nem tud bonyolitott kepeknel.Persze azok között is vannak nagyn nagyon jo kepek de nekem az mär sok!!!
Az szép! Én csak 10 órát dolgozom de szeretem csinálni, sajnos édesanyám nem engedte elvégezni a szakmát.
Beussy, sajnos az utómunkához sok idő és ezzel együtt nagy türelem, alapvető, és magabiztos tudás kell, azért, hogy mindig tudd elvégezni azokat a folyamatokat, amelyek kellenek 1-1 jó kép retusálásához.
És persze photoshop, mást én sem tudok ajánlani. Illetve esetleg Adobe Photoshop Lightroom, ami egy jóval egyszerűbb (ám bonyolultabbnak kinéző) képszerkesztő/kategórizáló/rendszerező, nagyon sok hasznos funkcióval, pont azoknak, akiknek nincs túl sok ideje pepecselni!
Beussy az helyes döntés! :) Szerintem az helytelen gondolkodás hogy lefotózunk valamit és azt gondoljuk hogy majd photoshoppal javítunk rajta! :S
Nem vagyok meglepve Bodykrisz en 17 eve dolgozom mär de mär lassan majdnem minden voltam csak akasztott ember nem!!! Meg hentes is!!!!!!!! Nemetorszägi pälyafutäsomat a husiparba kezdtem!!! Napi 14-16 oräkkal!!!
Köszi Attila !!! Photoshop az nekem meg bonyolult elöször megtanulok fotozni aztän majd Photoshoppolni!!! :D
Eredetileg munkanélküli vagyok ezért apáéknak segítek! Szobafestés mázolás..... jövőhéten pl szigetelés lesz! :) Na ehhez mit szólsz??? :D
Photoshopp vagy gimp........ ezzel a kettővel már el lehet pirickázni :D
Mit dolgozol amugy Bodykrisz?
Deadness!! Köszi en is gondolkodtam mär a photoshop lightroom-on.Nekem meg nincs sok idöm tenyleg pepecselni napközben egyältalän, nem nagyon tudok gep elött ülni mert a gyermekemtöl nem lehet, ilyenkor este mikor mär kicsit jobban van idöm. Akkor utäna nezek ennek a proginak jobban köszi megegyszer!