Csak nem... :D
Ági ne haragudj, nem tudtam h még vagy :) Katka, meg ne fuladj :/... jaaaa ha csak ennyi bajod van az semmi ^.^ (gyógyúgasss)
Nem most fotózgatok, csak válogatom, hogy miket küldök be.... :D
Hát igen... a gyógyszerek tényleg elég veszélyesek.... :(
Ja igen.... 16 képet kell kiválasztanom, ami benne lesz egy ifjúsági magazinba, riportot is csinálnak velem, mint amatőr fotóssal.... :) És holnap lesz a riport... :) A címlapon is lesz egy fotóm, ha minden igaz, és az újság belső lapján is egy pár! :)
Bocsi Pestis... most hülyén érzem magam, hogy kimaradtál :(
Most majd nem megfulladtam a gyógyszertől... megakadt a torkomon... basszus... miért kell ekkorának lennie egy rohadt antibiotikumnak????? Áááááhhhh...
Jól vagyok nagyjából Esel, ha leszámítjuk a szédülést, a köhögést, a hányingert, a torok fájást és az orrfolyást, tök jól vagyok! :D
Azért mert ezt szóban mondta el... Zentán interjút fognak vele csinálni egy ifjusági magazinban, + az ő képe lesz a címoldalon.... (bocs Ági, csak ha már nem volnál itt, szegény pestis oldalát ne furja semmi igy ellváshoz ^.^)
Ági én erről az újságos dologról nem is tudok semmi... ejjjnye... :( :) Mesélj! De gyorsan mert mingyárt alszok! :D
bevertem a fejem, és most ketté szakad... ott mizu? jobban vagy?
Nekem is kellene szereznem a Sonyra átalakítót... :D
Semmi baj Ági! :) Büszke vagyok Rád! Gratula! :))
Mostmár megnyugodott a lelkem, ígyhát jóéjt kívánok! :)
Jóéjszakát Pajtások! :D