Egyébként Esel, nagyon is, hogy vannak képeid!!!!!! :D Csak nem mutatod meg őket... bele ne nézzek a gépedbe!!!!! :D
Én meg depis vagyok, voltam.. mittomén. először életembe. :D nem kellemes érzés... :D
Keveset is jártam fel, és megmondom őszintén kicsit bele is fáradtam már az oldalba... szegény dedi csinált szinte mindent egyedül, mostmár ideje visszatérnem... :( :)
Akkor jó, ha vagytok itt páran. Remélem is, hogy csak pillanatnyi állapot ez a " takarék láng"
akotói válság, nincsenek képeim :).. de itt vagyok, beszélgetek, kommentelek...nálam nincs punnny.... néha önkényesen adminkodok... nyehehehehe... szeretek itt lenni ^.^
Igen, kicsit bepunnyadt mindenki... valami téli depresszió szedi áldozatait köztünk.... de remélem hamarosan mindenki észhez tér... :) én már kezdek :)
Szia Verpix!
Sok az új "önkéntes" fotós és belassul az oldal. :-)
nem vagyok itt régi bútor darab, de mostanában kicsit lecsendersedett, vagy belassúlt az oldal. Én látom csak így vagy valóban ez a helyzet ?
szia, szep estet:)
Sziasztok! Mindenkinek szép estét!
Ági ! Most elösszőr depis ...? de jó neked! Még boztos lesz pár ilyen, de az már jó, ha megtanulod kezelni. tapasztalattal már több és legközelebb erősebb leszel ...nem engedsz a depinek! :) Fel a fejjel!