Bejövős az ork leány :D :D :D ^.^
hasonlo az enyem is, igaz en video kameranak vettem meg annak idejen, m kepen jo masszivnak tunt, de videokamerahoz ez keves, igy fotozashoz hasznalom.video kamerahoz van daru. de egeszseggel hasznald, es csupa jo kepeket lojj vele:)
Az enyém nagy! :P :D
Nem olyan spéci mint a Kácskáé, de jó lesz az! :)
Hama Star 62. 160 cm magas papíron, de most vagy én vagyok törpe, és rosszul tudtam, hogy milyen magas vagyok, de teljes magasságnál már lábújjhegyre kell állnom belekukucskálni... :)
az enyemenek meg meg neve sincs, de a celnak megfelel, olcso volt, de van huzatja is:D:D, 1500 ft korul:D
Yepp, nekem is hama van... egy ilyen kicsi... utálom is rendesen, mert semmire nem jó.... :D Még a kompakt géphez vettem, Tükrinek meg már kicsi... :( Ez olyan, mint amikor a nagytestvértől örökli a kicsi a ruhát, csak most a kistestvértől örökölt a nagyobb, és nem jó rá... ihihii :))))))))))))) :D
Jóreggelt fiatalok! :)
Tegnap lett ám állványom. Nem egy nagy szám, ócsó hama! :D A célnak megfelel! :)
ajándék? egy pár óra alvás jól esne...
joreggelt:)
Jóéjt Pestis!!! :) Remélem kipihened azért magad egy kicsit :)
Az én állványom Cullmann Primax 190-es, szeretem, de van egy nagy baja. ...hogy nem adtak vele egy tükörreflexes fotógépet...:))))))))))))))))))))))))))
Pestis...használd egészséggel! :)