Pestis: Gratula az állványhoz... :) De az enyém sem spéci, gömbfejesnek jobban örülnék csak hát az egy másik árkategória, de teljesen elégedett vagyok vele... nem fújja el a szél... :D
Mizuuuuuuuuuuuuuuuu? nekem kis tekergethető lábú van, jó az.. valamire :D (pl a fogvatartva cimű képemet nem tudtam volna megcsinálni), de nekem szerintem nagy állványom sose nem lesz, ugyse használnám túl sokat... :) nekem a jézuska inkább hozzon egy fix 50 1.8-at és/vagy vakut és/vagy 55-250 IS-t és/vagy 600D vázat... nagyjából ennnnnyi..... mizuuuuuuuuuuu? ^.^
Nektek legalább már van valamilyen. De talán majd a Jézuska...
Az enyémet szerintem könnyű hordani... akkor szar... :D
Látod Ági, na, én azt vettem meg. :D
Azt mondják, hogy két fajta állvány van: amelyiket könnyű hordani, és amelyik jó! :)
Köszi a tippet, akkor a géppel együtt megyek. Én sem vagyok boldog hogy még valamit kell cipelni majd, de muszály lesz, ha tiszta képeket szeretnék. (Hivatalosan pincér vagyok, tropára vannak a kezeim.)
Esel: XD :D:D:D tudtam, hogy imádni fogod....
Marcsa: Ez nagy hiba volt!!! :))))))
Janka: Szerintem egy olyan, mint amit Pestis vett, tökéletesen megfelel... de igazából ki kell próbálni az állványokat használat előtt, úgy a legtisztább... engem teljesen korlátoz, mondjuk lehet, hogy azért, mert egy rakás kaki.... :D
Sziasztok!
Ha már állvány a téma, még nekem sincs, de szeretnék mert sokszor beremeg a kezem, amikor nem kellene. Nikon D5100-hez milyen típust tudtok ajánlani? (magasság, teherbírás, stb...)
Köszi Kácská. és köszi mindenkinek! :))
Az enyémet lehet elfújná a szél, de van rajta kampó lesúlyozni! Majd hordok mmagamnál egy kila krumplit! :D :D
A célnak megfelel tényleg, úgysem fogom mindennap használni! :)