Na én szappanozok tovább a szappantartómmal:)
Jó éjt nektek.
:)
Nah Nyomika nagyobb like a második linkedre mint az elsőre ^.^
mindkettotokkel egyet kell ertsek, agi es esel:), sokan nem is tudjak milyen kis okos gepet tartanak a kezukben, az a baj h nem ismerik a korlatokat amiket az esetleges gep/tudas aranya jelenti.
miéééért leszel???????? maradj :(
Szerintem meg manapság már nem is kell, hogy téma legyen ez a kompakt, tükrös gép kérdés... :) Mindkettővel lehet jó képeket csinálni!!
Ennyi.... a PS mennyisége pedig mindekinek saját szívügye. :)
Esel, én szombat este már itthon leszek..... :(((((
Ha egy lajikust megkérdezel azt mondja szép, (mint ahogy ismétlem én is ezt mondom) de azt ő is látja, hogy az a valóságban nem így nézki, ergo számitógéppel lett ilyenné... de nem tudom mégjobban hangsúlyozni, hogy ez nem von le a kép értékéből, csupán azért jegyeztem meg hogy ez más kategoria, mert abbol a tézisből indultunk ki, hogy kompakttal is lehet minőségi képet csinálni, de amikor ezt mondtuk nem pont erre gondoltunk, hanem arra, hogy ha a kompakt gép minőségi korlátai ellenére egyéni látás módot tartalmaz a kép, nem számit, hogy zajos, vagy hogy nem színhű... a Te álltalad mutatott képek egyéni látás módját a Photoshop álltali utómunka adja... természetesen ezt nem jelemnti azt hogy a hagyományos fotózásban a delikvens kevésbé értékeset alkot (ismét Verpixet mondanám, lásd: szociófotói)... assszem kifejtettem a véleményem bőséggel :D
Nekem semmilyen képem sem volt manipulálva mivel nem értek hozzá:)
Engem ilyenveszély nem fenyeget.
jo ejt:)