faszbúk :/
csináld meg hogy lehess facebookon mert morci leszek :(
Srácok.... engem leblokkolt a fészbuk a képem miatt.... :( nem bírok reagálni semmire, ami fészbukon történik........ :(((((((((((((((((((((((((((
De Esel láttam a képeket, nagyon jók!!!! :))))
És nem, nem voltál gáz, édes voltál, csak fárasztó!! :D :)))))) Üdv Prücsöknek :)))))
Kedves Ittlakók!
Fuji FinePix S9600 Bridge gépemhez keresnék magyar nyelvű használati útmutatót! Ha esetleg valakinek van szkennelt,PDF,vagy megmaradt irodalom,kérném jelezze ezt. Köszönöm!
kedves Guerrero:),
ezert mondtam h elobb tanulmanyozd a geped, a benne rajlo lehetosegeket, tanuld meg hasznalni, ertsd meg a geped miertjet, hogyan mukodik, mit miert es hol kell alltits. a mai kompaktokkal mar lehet nagyon jo fotokat kesziteni, termeszetesen a lehetosegek be vannak hatarolva, de minden napos hasznalatra boven eleg, miutan mar ismered a geped, a kompoziciokat, hogy mit miert es hogyan kell allits, amiutan mar kihasznaltad a gepedben rejlo minden lehetoseget, csak aztan lepj felljebb, komolyabb gepbe bele fektetni ertelmetlen dolog amig ezzel sem boldogulsz:)
Guerrero: Küldj egy mailt, visszaküldök egy linket amin le tudod tölteni Scott Kelby A digitális fotóskönyv című könyvét PDF file-ként. Minden kérdésedre választ kapsz...
Ködben születnek a legszebb képek. Viszont elegendő fény nélkül állványról és önkioldóval fotózz.
Életlenek a képeim ezen én is szeretnék változtatni de az egyes autófocus beállitásokat nem értem, hogy mi a különbbség köztük és melyiket mikor érdemes használni .
Másrészt álltalában cefet ködben jön rám a fotózhatnék :)
Guerrero: Csakazért is mutasd meg!!!!!!!!!!
De durva....ilyet se hallottam még. Hiszen más artist oldalakon is vannak akt képek, azokat sem tiltják le. Ilyen marhaságot.