Guerrero:
Olvass el pár könyvet, nézz meg pár ezer képet hozzászólásokkal majd próbálkozz...
Szia kedves Guerrero! :)
A feltöltött képeid alapján azt mondanám hogy ha elhamarkodottan kellene ítélnem akkor szerintem válassz más hobbit. (10 feltölttött képed közül egyedül a Light című műved ami eggyáltalán a pillantásomat oda vonzotta)
Ha a érzed magadban azt a lelki késztetést hogy fejlődj és akarj akkor maradj ezen az úton! Azért tudok ekképpen nyilatkozni mert a feltöltött képeid alapján nyílvánvaló hogy nem vagy multitálentum :D.
Kedves "Krém"
Megnézhetnétek a fotóimat és adhatnátok tanácsokat .
Vagy mondjátok hogy ne fogjak többet gépet a kezembe :)
Vajon melyik lehet itt a krééém?!
Biztos ez a Masterfotó, mer ez bizony keményen beszól...parasztgyerek...nem kérdez csak üt!
:)
NINCS, köccsöööög!! :D
Van it amdin?
Külön kérte Zsuzsa, hogy ne reagáljunk, te majom! :D
De erre bizony muszáj, és aki olvassa a fórumot, az fogja látni ha lecsúszik, ha nem! :) Köszönjük szépen tényleg! :) Mindig olyan szépen fogalmazva és kedvesen írsz mindenhol... :) Mindazért szeretek itt lenni amit írtál, mert ennek az oldalnak lelke van... :))
Jóéjt Mindenkinek, aludnom kell! :(
Jajjj, nagyon köszönjük, ez aranyos volt!!!! :))))))
Lányok,fiúk! Annak ellenére,hogy nem szoktam beszállni a beszélgetésbe,olvasom,mert ugye szabad? Néha bekattanok attól,ha kis senkiházik beszólnak,leszólnak és kritizálnak titeket,mint "az oldal krémjét".Féléve olvaslak Titeket és azon gondolkodtam, hogyha az országban minden vezetőségben,tantestületben,politikai vagy vallási csoportosulásban stb. lenne egy ilyen összetartó,néha keményen cikiző,egymás bánatával,örömével együttérző kis csoport,akkor nem itt állnánk.Ne vegyétek s...nyalásnak,de nem lehetne ezt tanitani? Tudom,hogy nem, de utánozni lehetne. A mai Pestis-viccen lelkesedtem be.További jó kedvet és sikereket kivánok.Zs.7. :-))) Szépen kérem,ne reagáljatok,majd lejjebb csúszik a szöveg.El kellett mondanom. UFF!!!
Értethetelenek a kompozócióim ez minden másra is igaz az életemben ugyanis Aspergeres vagyok vagyis enyhe foku autista.
Egy vacak bridge gépem van ami nem találja a fókuszt vagy én csesztem el a beállitásokat .
De köszönöm hogy foglalkoztatok velem.