Ha jelented, előbb ellenőrzik a kifogásolt képet, aztán törlik, ha tényleg helytálló a panasznak, nem törlik automatikusan. Elvileg már egy fenék is lehet indok, mivel a facebook-on nincs lehetőség semmiféle szűrésre - vagyis gyerekek is láthatják... Konkrétan emiatt van ez.
De ha valaki jelenti,na az nem automata...
Különen igaz,mar ki vagyok akadva ettől az oszd meg az ilyen meg ilyen állatkínzós meg ilyen jellegű durva képeket...
Pityu, szerintem automata :/
De amúgy ez autómata rendszer, vagy valaki rá is van állítva ezekre a fészbúk irodákban?
Mert, ha nem autómata, akkor gratulálok annak a fészbúkirodista köcsögnek is, aki jóváhagyta a bejelentést....
En csak azt nem ertem hogy akkor az olyan kepeket miert engednek terjedni amin idiotäk vannak akik ällatokat akasztanak pl. Engem az sokkol !!! nem egy olyan foto mint az Agie semmi durva nincs benne szerintem nagyon jo kep, ennel sokkal kemenyebb kepek meg idiotasägot vannak fent facebookon !!!
Ägi csinälj egy mäsik email cimmel uj facebookot magadnak...
Biztos kiblokkolják mjad... csak nemtudom h a kép fennt e maradhat vagy nem... hogy azokat a kepeket nem jelentik ahol ilyen csajok pózolnak,félmesztelen meg stb,meg a tükörbe csücsöritenek xD ,hat elképesztő néhány ember izlése...
nem az a legnagyobb baj, hogy törölték a képét (persze ez is baj)... de most facebookozni sem tud, és ágihiány van arckönyvországban :/ :(
Ági,tényleg jelentették a képed?,mekkora ... idióta...
Hát igen,az embertnek mindig vannak irigyei...akinek nincs saját élete és másé tetszik xD
Kül,egy ismerösöm szintén facera töltött,olyan kepeket amin emberek szerepeltek,ilyen véresre sebesre kifestve...és szintén blokkolták,a "megrázó" képek miatt... :D és törölve lett...
Rengeteg fotós oldal működik úgy, hogy ettől sokkal durvább aktok vannak fent. Viszont ott nem olyan barmok az emberek, hogy jelentsék.... mert nem irigy szarok.
Aranyosak vagytok nagyon!! :) Blokkoltak csak, én látok mindent, de nem tudok reagálni... Nem akarok új profilt csinálni, az oldalam miatt... De az lesz majd, hogy csinálok lehet egy másik profilt, ahol már tényleg csak a "mag" lesz ismerős. Faszkivan.....
De vissza fogom tenni a képet szerintem akkor is, egy nagy "censored" felirattal a sggemen!!!! :D:D:D