Mért maradtál volna le??? HOLNP!!!
Esel
KVÁF elnök (s.k.)
Csatlakoznék a mozgalomhoz :-) Mondjuk úgy látom a tüntetésről már lemaradtam... Remélem Ági megjavult az oldalad!!!
:D
Tuti hogy fogod tudni használni holnapra...
Eseeeeeeeeeel <3 :)))))))))))))) Holnap már tudom használni szerintem..... :)
Aranyos vagy, ezen jót kuncogtam!! :) :D
szeretném megalapítnai a "Kérjük Vissza Ágit a Facebookra" (továbbiakban KVÁF) mozgalmat ... célunk, hogy ági teljes joguan használhassa a facebookot, első táblás tüntetésünk holnap amerikai idő szerint délben mark zuckerberg háza előtt!!! nálam lehet jelentkezni
Esel
KVÁF elnöke (s.k.)
Lehet,de nem kellene egy kalap alá venni,mert ha művész oldal akkormeg...,mé ne lehetne,na mindegy,értelmetlen emberek vannak,főleg facen,meg amúgy is 13é kor alatt nem lehet regisztralni facera,de megis sokan megteszik...
Legalább vannak ilyen oldalak is mint ez, ahol nincs ilyesmi...
Teljesen mindegy, hogy oldalon vagy személyes profilon jelentik-e, mert a kifogásolt tartalom a lényeg, egy fotós oldalt is ugyan úgy meg tud nézni egy 18 éven aluli, mint egy személyes profilt, sőt! Mivel a személyes profilon legalább be tudod állítani, hogy pl. csak az ismerősök lássák a képeket, míg egy bármilyen "page" esetén nem.
A lényeg, hogy nagy csicska volt, aki jelentette! :/
Az oldaladon jelentették vagy simán a profilodon,mert lehet hogy nem mindegy hová van kirakva...
Szerintem ki fogják blokkolni....az ismerosmnek is kiblokkolták,és birta használni ...
De váááááágom én, hogy nem szabad feltenni ilyet, meg minden. Azt nem értem, ki az az irigy idióta, aki jelentette, meg MIÉRT....!!!!??? Nem egy ilyen fotós oldal működik zavartalanul olyan akt képekkel, hogy beszabehu..... :)
Nah én meg összeraktam a bombát, amit használhatunk sikertelenség esetén...
Csupa kék drótot használtam, szóval beszopták a tűzszerészek... :D