nah Szid, tök jól alá támasztottál :D ha ezt leírod a kép alá: "ez a kép baromira tetszik, nem tudom megmagyarázni, van benne valami,amiért folyton leragadok nála, de hogy mi az a PLUSZ ami erre késztet, még nem tudom.talán azért is nézegetemannyit hátha rájövök. "
szerintem az már sokkal jobb mint egy sima hűűű de szép...
fizikailag jól vagyok... lelkilkeg meg hát ez az élet... járjuk az utunkat néha felhős lesz az ég, aztán túl éljük a vihart és kisüt a nap... most épp vihar van, de van nálam egy ütött kopott esernyő, szóval nincs nagy baj :)) köszönöm az érdeklődést :)
SL,
itt egy példa,csak, hogy jobban kifejezzem magam.ez a kép baromira tetszik, nem tudom megmagyarázni, van benne valami,amiért folyton leragadok nála, de hogy mi az a PLUSZ ami erre késztet, még nem tudom.talán azért is nézegetemannyit hátha rájövök.
amúgy jól vagy?az utolsó képed elég szomorú.....
Szaszidi
Ha valami tetszik, akkor valamiért tetszik, és semmiből nem tart leírni e helyet: "nagyon tetszik" ezt: "nagyon tetszik a színvilága és ahogy megcsillan az északisarki fény a puputeve púpján... "
Nem hiszem, hogy feltétlenül szükséges a chat (persze könnyebb lenne), de itt a társalgóban is simán lehet társalogni, beszélgetni :)
esel
SL, igazad van a töltelék kommentekkel kapcsolatban, viszont ha valami szép az szép és nem tudom másképp kifejezni magam. ....mert sokkal könnyebb megfogalmazni,hogy mi NEM tetszik egy képen vagy mit csinálnék másképp,mint egy "tökéletes" képről leírni,hogy mi az ami tetszik benne. érted mire gondolok????
a közösségi életet talán egy kis chat ablak elősegítené, láthatjuk,hogy ki mikor van online.na majd felvetem az adminoknak is az ötletet.
_sz_
üdv esel! én nem rég regisztráltam magam és helyénvalónak tartom amit ide leirtál jo ha az ember kapcsolatokra tesz szert .. nem vagyok nagy fotós csak most kezdtem de ha esetleg valaki elkezdené értékelni a képeimet azt megköszönném ugyanis amig senki nem teszi addig nehéz uj tapasztalatokat és hibákat észrevenni.... üdv A.
Szia mindenki!
Olvasgatom a múltat itt a forumokon és egy részről jó vissza olvasni, más részről több gondolatot is felvetett bennem.
1. szerintem megint elszaporodtak az arányrendszer miatt (1komment/1képfeltöltés) a töltelék kommente: tetszik, nagyon tetszik, hu de klassz, szép... ez magamnak is vád, mostanában én is ellustultam (nem az arányom miatt, kb 5 évnyi képfeltöltésre halmoztam fel kommentet ^.^) nem arról van szó, hogy szakmailag kritizálni kéne képeket, hanem ha leírod hogy hu de tetszik egy kép,akkor biztos megmozgatott benned valami, és ezt pár sorban lehetne részletezni, az alkotónak is jobb érzés, ha látja milyen érzelmeket váltott ki a képe :)
2. Nyugodtan tessék közösségi életet élni, hiszen azért vagyunk itt mert egy bizonyos hobbi a közös szerelmenünk, valamilyen szinten ugyanolyan beállítottságu emberek vagyunk, és egy kicsit hangulatosabb olyan helyre feltölteni a képeket, ahol amúgy is vannak barátink (igen barátok, én nem is egyre tettem szert amióta itt vagyok)...
3.Ha látjátok, hogy találkozót tervezünk, tényleg nyugodtan gyertek,... nekünk akik már nem egyszer talákoztunk, is van családunk, munkánk, saját életünk, barátaink, de időt szakitottunk, a találkára mert sejtettük, hogy ha már ugyan az a hobbi, szerelem, életcél (kinek mi) hoz minket össze, akkor baj nem lehet
Higyjétek sokkal felszabadultabban lehet kommentelni, társalogni, ha egy kicsit jobban megismerjük egymást.
bocsánat, ha untattam valakit, de most ilyenem van :)
üdv
esel
Csináld meg nyugodtan, ha van rá módod, én kíváncsi vagyok rá!
én a crop szenzor és a fullfrém közötti különbségre :)
kanyonból tudom csak ezt a sort passzítani, sajnos nem ismerem a sötét oldalt
Háát, a D700 és a D7000 közötti különbségekre gondoltam, ha egy MKII-vel vagy más Canon-nal hasonlítod össze, az nem lesz hiteles :D
hozzá teszem, azért is rossz a példa mert Te ez alá a kép alá is 2x kommenteltél, és negy szimpla tetsziket :)