Kedves lakótársak!
új projektbe kezdtem...mától kezdve ha valaki azt írja bárki képére, hogy JÓ, Qva jó, vagy hasonló egyszavas baromságot, annak a képeit szanaszét szedem, kizárólag "szakmai" szempontok alapján...nem sajnálom az időmet, mert szétvet a düh... ez nem a fácsebuk könyörgöm... ha valami tetszik indokoljátok meg...mindegy miért, de csak tudjátok, nektek mér jön be, ha meg nem, akkor pláne... elég a pontvadászatból... ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGG ebből a poshadt állóvízből! ha nincs véleményetek, ne véleményezzetek!
Esel: 8tól én Yamato, de ha sokáig toljátok, este tudok csatlakozni. Nem tudom ki mennyire éjjeli bagoly.
nemhiszem hogy nagyon lesz fotózás, nekem legalábbis... amikor végzem akkor már nincs fény....
ÉÉééééértem! Akkor fotózással telik a hétvége! =o)
meló után találkozom solitude-al, ágival, meg Katkával... holnap meg ugyan ez nagyjából 6ig meló aztán tali soliékkal....
Hmmm... kedves kutyus =oD
Amúgy mizu? Mit fogsz csinálni hétvégén, amikor nem dolgozol?
nem arról van szó hogy nem aludnék én, csak nem megy könnyen... ma meg a kutyusom ébresztett 3 és fél óra alvás után :)
ahha most is melóban vagyok 6ig...
Most is dolgozol?
Kell az alvás hidd el, mert nem sokáig bírja majd a szervezeted... =o/
pffff... alvás... miaz?
ÁMEN........ Solitude
na majd ettől mindenki bekakil és a poshadt állóvíz majd felbuggyan. Remélem ettől nem megy majd el a véleményezési kedv.