Azér' iszunk mint az állat! :D
nah, ha doktorit irok akkor ez lesz a tema, mert mint lajikus eszre vettem csak a kepek alapjan:)
Nemrég volt a tvben, hogy depresszió statisztikailag a magyarok vannak a ilsta legalján, vagyis a legdepisebb nép...szóval azért van benne valami... :)
ne erts ferre Agi, nem szemelyed, vagy a keped ellen beszelek, alltalanositva beszelek. az egy dolog h nyomaszto egy kep, es elgondolkodtato, en nem azt vitatom, csak furcsa h itt inkabb ez a szinvilag, ez a stilus kepviseli magat, amugy evidens, h ha en fejre allnek akkor sem tudnek olyan kepet csinalni, mert nekem a szam mindig fulig er, nem fekszik nekem az a stilus, ezert gondolom azt, mivel en " mindig vidam "termeszet " ,vagyok, e miatt nem megy az a stilus nekem, de ha masnak megy ez a stilus, es azt kesziti szivesen, akkor o nem "mindig vidam " termeszet?mert nekem ez igy jon le:)
Szerintem attól, hogy valaki kicsit elgondolkodtatóbb képeket csinál, még nem depressziós.
Azért merek beleszólni, mert én már megkaptam ezt párszor. Nyomasztó képeim vannak legtöbbször, legalábbis sokan ezt állítják. Én viszont a saját részemről nem érzem őket annyira "nyomasztónak", inkább csak elgondolkodtatóak. :)
Azt is megkaptam már, hogy depressziós vagyok, és egy vidám képet nem tudok csinálni, de nem is biztos, hogy akarok..... :)
sziasztok
teljesen új tag vagyok, kezdő képeim vannak még..de, hogy lehetséges, hogy megjelenjenek a képeim a kezdőlapon? vagy annyira felvállalhatatlanok? :D :/
azert furcsa dolog, akar egy szociologiai tanulamnyt is lehetne irni errol amit most mondani fogok. nem arulok el nagy titkot azzal h en romaniai vagyok, termeszetesen mas fotos oldalakon is regisztralt felhasznalo vagyok, ertem itt romaniai oldalak, amit igen csak furcsanak talalok az a kovetkezo:roman oldalakon tele van portrekkal, tajkepekkel , minden ami itt is van, jo, mivel az az oldal amirol szo van a legnagyobb romaniai oldal, tobb ezer felhasznalo, tobb tizezer kep van fent, ezert a fotok is tobbek, de annyi deprimalo es nyomaszto kepet mint itt nem latok ott. itt(magyar oldalak) rengeteg olyan kep van ami persze nem rosz foto, csak megis tukrozi a fotos hangulatat, lelket, es itt tele van depresszios kepekkel, ez azt engedi kovetkeztetni h ennyire sok a depresszios ember magyar orszagon?
De tudom hogy reklám csinálja, de tegnap ajtócsapkodás volt, most megint suhanós! :D
berozsdásodott egy pöppet
Te se érts engem félre, értelek én, de én csak a magam nevében nyilatkozhatok!