Nem nem úgy értettem az utánozhatatlan, hogy ő a világon a legjobb. De a stílusa nagyon egyedi, minőségben nem tudom kategorizálni, mert nem értek hozzá. A látásmódjád, érdeklődési körét, kivetelezését értettem ez alatt. Nem szokványos, nem könnyen utánozható. Akiket belinkelnél Heavenman rólunk is ezt gondolnám, mert nem sablon, nem kommersz. Számomra Ági művész kiléte nem a minőségre értendő (ismétlem nem áll módomban ennek kiértékelése), de képei művészeik, egyedi alkotások.
Hevi, teljesen egyet értek veled, és soha nem is mondtam magamra ilyet, sőt, tudom, hogy mi a szitu, tisztában vagyok a képességeimmel. Meg nem csak a sajátaimmal, másokéval is. Utánozhatatlan fotóst talán nem is tudnék mondani, legalábbis olyat, aki még a földön jár. :)
Ebben a kis közösségben nagyot ütnek néha a képek, viszont egy komolyabb oldalon bizony meg se ugatják. :) Nem hiába.
Megtisztelő, mikor ilyet mondanak rólam, bár jómagam sem értek egyet. :D
Nem Ági lehúzására írnám (mert egyébként szuper dolgokat csinál), de azt nem mondanám, hogy utánozhatatlan...
Rengeteg elképesztően jó fotós/grafikus/művész stb. van a világon, de még az országban is, ha óránként belinkelnék ide egy galériát, akkor is hetekig tartana csak azok listája, akikről én tudok, láttam munkáikat.
Szóval ez a dolog relatív, mindig a saját ismereteinktől függ, hogy ki a legjobb kit tartunk példaképnek, követendőnek, vagy egyszerűen csak felnézünk rá, mert a maga nemében egyedülállóakat alkot, még ha a stílus és a mondanivaló nem áll hozzánk közel.
ági a mindid szerény :D pedig még egy interjúban is fotóművészként szerepel :D :D :D
Sziasztok remélem majd kikerül a legfrissebb kép:)
Ha nem csesztem el de nekem tetszik.
Hát, van miből táplálkozni, az biztos, bár azért "művésznek" nem mondanám magam. :)
Amit Ági közvetít az bitang nehéz, utánozhatatlan. Igazi művész. A nagy művészek mind átmentek nehéz korszakokon, rosszabb esetben már nem is jöttek ki abból. Nem állítom, hogy Ági is ebből táplálkozik, de ha így lenne, normálisnak vélném.
A jelen kedélyállapotaimat beszürkítik viharfelhők, mégsem tudok nyomasztó képeket alkotni. Nem is cél, de ha akarnék sem menne. A felhők fölött mindig kék az ég..
ertem Agi:)
jaja, a magyar ember 3 okbol iszik, vagy aze me boldog, vagy aze me banatos, vagy azze me...csak ugy..:D:D
Ági! Azért kicsit elbízhatod magad, az sosem árt....HeavenMan! Te is! :)