meghalt kabalabda... és közben hülyeséget is csináltam... áááá hagyjuk... :D
A pattogásról jut eszembe, Esel, hogy van a labdád? :D
Igaz igaz, leszaromba nyomom kicsit, de majd biztos elmúlik.... kellene már valami kemény kritika, ami kizökkent kicsit. :)
Te írtad valamelyik nap, hogy mostanában olyan "leszarod" style-ban nyomod :D
ezaz: fight!!! hát te annyira művész vagy, hogy rólad lepattan minden kritika :D :D :D :D
Miazhogyleszarom? Most beverném az arcod Dedi legszivesebben. :)
nekem pl az a kutyás kép tetszett (no meg láttam az evoluciót is ^.^) nem volt Dedis, de nekem bejött... de mondom én még csak nem is feltétlenül amiatt nem kommentelek negatívat egyes emberek alá mert barát vagy esetleg csak azért mert jobb, hanem egyszerűen megtanultam emberektől itt dolgokat (nagyon sokat), és a nyelvtantanáromat sem javítottam ki annó, ha esetleg valamit rosszul mondott... nem feltétlenül jó ez a hozzáállás, lehet idővel változik is, de most valahogy még nem megy máshogy ^.^
Dedi tökre egyetértek, miszerint engem még könnyű lenyűgözni, mert nem sok ismerettel rendelkezem. Először Ági képein inkább meghűltem, majd megszoktam és ma már felismerem a képeit. Igazából nem áll közel a stílusa hozzám, nem is kommentelem a képit, de elismerem őt, és sok képe tetszik.
Úgy vagyok ahogy Esel, hogy én aztán, hogy jönnék ahhoz bárkit kritizáljak, de néha megírom az észrevételeimet.
Dedi, a kutyás képedet mikor levetted, azt írtad, nem gyalázod magad ezzel. Ez nagyon megjegyeztem és minden feltöltéskor eszembe jut, hogy most megint leégetem magam. Pár hónapja próbálok fotózgatni, talán fél éve és sok kép értékesebb a szememben, mint valójában, mert van valami attitűd ami számomra többé teszi. Az építő jellegú negatív kritika még értékesebb is, mint a pozitív, igyekszem szem előtt tartani.
(Engem nem rég fogott körbe egy kb 6. osztályos roma csapat. Nem voltak annyira ijesztőek, bár mind be volt szívva, kellemesen rám is pöffenteték a mariskát. Ha akartak volna, biztos leszereltek volna. Szerencsére csak viccelődtek.)
Mindenképp jó, hogy van ez az oldal, ahol a gyengébbek is kapnak egy kis teret, segítséget. Mondhatom, hogy pár hó alatt sok fontos információhoz jutottam, és ez nap mint nap bővül itt. Szóval köszi :)!
"...Dadit is barátomnak tartom, de nem emiatt nem tudom negatív kritikával illetni a képeiket ..."
szelektíven olvasol :D :D :D
Épp az a baj ezzel az egész, internet alapú élettel, hogy nem kapsz igazi visszajelzéseket, csak a lájkokat.. pedig ezzel nem tanulsz, sőt, esetenként megragadsz egy szinten :/
Ági, majd írok...
:)