most szivatsz?!
Annyira sem értek az egészhez, hogy mit kell megtisztítani! :D
Belenyúlni Canybe?! nem vagyok én nőgyógyász! Puhával meg pláne! :)
Ja, nem is lehet belenyúlni.... :D:D:D:D oké, én annyira féltem, hogy nem is szoktam nézegetni hogy áll.... :D:D:D:D csak gyorsan rádobom a védő sapkát, és teszem biztonságos helyre....
okosági.... -.-
Nem birod kifújni? Vagy valami puhával benyúlni érte?
Ehh.... :( Igen, be lennék rezelve, az tuti, viszont szerintem nem mernék hozzányúlni a géphez, mert félnék, hogy még jobban elrontom. De majd Daddy megmondja az okosat, ő nem annyira félti a gépet, mint én, belőlem csak az anyai ösztön beszél... :)
Igenis kifejezetten légylárvaszerű...most néztem meg alaposabban, és határozottan olyan...
Biztos a tájvaniak rakták bele, hogy ha lejár a gari, kikeljen benne egy moly, és én vegyek új objektívet!
Vicces vagy Kiscsillagjapapának!
Te is jól be lennél rezelve, ha ilyen futurisztikus dolgok történnének Tükrivel!
Ráadásul ma lejárt Cany részlete....Úgyhogy nem viszi el a bank...!
:)
SEGÍTÜÜÜNK!!!!!!
Én a helyedbe biztos orvoshoz vinném, nem mernék saját kezűleg tisztogatni... Ha kinevetnek, te nevess vissza! :D Ennyit tudok javasolni.... :D
Nem tudom hogy kerül nektek ott Pesten ennyi kosz a gépetekbe...vigyáztok rendesen obi cserénél?? :S Eselnek is tiszta kosz a gépe... :D
Szóval, az én javaslatom....:vidd orvoshoz.
Légylárva....XD madarak nem fészkelnek benne? :D:D:D
SEGÍTSÉÉÉG!
Biztos bagatel dolog, de por van a gépemben! igen így jártam...sem az automata lerázomcsoda, sem pedig a fújókás bigyó nem segít! ráadásul a képeken sem látom...csak amikor fotózok, és átnézek a gépen....és nem...nem a nézőke lencséjén van...mit tegyek?! Vigyem orvoshoz Cany-t?! vagy kiröhögnek?!
Ezen felül....csak hogy szép legyen az élet...a 75-300asba isvan egy koszmó...de belül...és eddig nem volt ott...olyan mint egy vágottdohány, vagy valami légylárva...a lencsevédő üveg belső oldalán lógicsál...hogy kerülhet egyáltalán bele ilyesmi...mitévő legyek... :) idegesít!!!
Köszi!
Sziasztok! Szeretnék kérdezni tőletek vmit! Vagy legalább is tanácsot kérni! Nemsokára elkészül a studióm,egyenlőre még folynak a munkálatok,mert belülről a termet még kikell pucolni,meg festeni stb...felszerelés már van! Tudom h minden studiónak van neve,vagy legalább is a legtöbbnek,na én névadásban nem vagyok jó, ezért kérem a segitségetek h neveket javasoljatok! Vagy még várjak a névadással?:)
Üdv nektek: Balintito:) jó fényeket
van egy ilyen tükörfelcsapós funkció, és úgy is próbáltam, meg azzal az automata porlerázóssal is, ami nálad mindig be van kapcsolva, de ez a rohadt por csak nem tágít!