Kérdések és Tanácsok
1595 hozzászólás
2011-09-30 20:32:25 #4675

nah ugye?:))^.^

1455 hozzászólás
2011-09-30 20:32:09 #4674

Nah, nekem is van problémám, az új szerzeményem kapcsán...

Reszelési gondjaim vannak...

Ugyanis ez a Helios még tolórudas rekeszbeugrasztós,és ez a mai bajonett csatlakozások nem tudják kezelni.

Nah mit szóltok Ti ehhez? Valami buhera tipp van valakinek? :D Mi a jóIstent csináljak??? :/ :)

1627 hozzászólás
2011-09-30 20:31:32 #4673

EZAZ!!! A hangja.... grrr.... nincs hangja.............. :S Legjobb volt, amikor mi hárman kattingattunk a Canonokkal Budapesten, tőlünk zengett az utcaaa, ááááá, a Canon hangját nem adnám semmiért!!!!

1595 hozzászólás
2011-09-30 20:29:38 #4671

1. a  stabi nélküöli kitobi fo$, gyakorolni sem jó, fél nap után kinövi az ember.^.^

2. a CSI ben azért van nikon mert az adott több pénzt a sorozatnak :D :D :D

3. a Nikon semmivel sem jobb a Cannonál, még normális fényképező hangja sincs :P :D :D ^.^

1627 hozzászólás
2011-09-30 20:27:28 #4670

Én Canont vennék... már csak azért is, mert stílusban nekem sokkal jobban bejön, mint egy Nikon.... És ennél a két kategóriánál már csak stílusban van eltérés szinte.. persze az azonos tudású gépekről beszélek.

Ki kell próbálnod egy Nikont is, és meglátnád a különbséget azonnal! :)

Az amerikaiak meg hülyék amúgy is, úgyhogy azért használnak Nikont helyszínelésnél!!! :D

1595 hozzászólás
2011-09-30 20:27:19 #4669

Nah a három közül egyértelmüen a képstabis obi-s 1000D... állitolag ez az obi már jó valamire :D + nem tom hogy van / lesz a jövőben pénzed, de megveszed még mellé ezt az obit,(ez van Áginak) szerintem jól jársz... aztán idővel amikor pénztárcád engedi, meg ahogy rájösz mire van szükséged (nagy látószög, tele, zoom-obi, rendszervaku, ilyen-olyan szűrő) akkor bővítesz... nah mindegy... azért várj még meg valakit aki jobban ért hozzá :))) ^.^

1455 hozzászólás
2011-09-30 20:24:56 #4668

Én aszondom vedd meg az 1000D-t mindenképen! Bár én Nikont vennék már csak azért is, mert a CSI Miami-ban is azt használnak a helyszínelők, és ez azért mondd valamit... :P :D :P

Na de tényleg vegyed a tükröset! Jó az a KIT obi, nem olyan szar az ahogy a mesterek mondják! :) Gyakorolni, meg megismerni a gépet tökéketes. Én még mindig csak azt használom szinte. Később meg jöhetnek a jobb cuccok. És a Canon végülis azért jobb, mert magyar menüs, olcsóbbak hozzá az obik is...

Az a kicsivel rosszabb minőség a Nikonnál meg nem számít... :D :P :D

924 hozzászólás
2011-09-30 20:19:49 #4666

Hmmm... most elbizonytalanítottál, de nem baj ez, mert legalább nem utólag kapok a fejemhez, hogy olyanra adtam ki pénzt amire nem kellett volna. Szóval tudnál konkrétat ajánlani? Nézelődtem még tovább és találtam még egyet, ami tetszene, hiszen ugyanaz, viszont képstabilizátoros obival...

1595 hozzászólás
2011-09-30 20:09:35 #4663

Tutu, nem ugyan az a kategoria... a powershot a saját kategoriájában biztos nagyon jó, de egy tükrös géppel szemben nem hiszem hogy fel tudná venni a versenyt... ellenben az 1000D egy nagyon jó váz, viszont később sokszorosát is rá tudnád majd költeni az alap árának ( a 18-55ös kit obi kb 1 napig lesz jó, aztán rájösz h az első kukába való) azóval akarsz majd obi(ka)t, vakut, szűrőt, minden fittyfenét... szóval ha vennél egy gépet ami utána nagyjából mindenre jó, de kompromiszumokkal (torzitás a látószög két végén,nagyobb zajosság mint a DSLR-nél,) akkor a bridzs, ha viszont nem sajnálod rá a pénzt hogy utólag is költs rá akkor az 1000D.... ^.^

924 hozzászólás
2011-09-30 20:00:42 #4662

Tudnának nekem segíteni a hozzáértő "Szakik"? Gépvásárlással kapcsolatban kellene némi tanács! Tudom, hogy már a könyökötökön jön ki a dolog... =o)

Na szóval. Még nem most lesz a vásár, de elkezdtem nézelődni. Volt a kezemben egy Canon 1000D, lőttem is vele jópárat(nem láthattok belőle képeket, mert a család akinél voltunk nem igazán közösségi oldal párti). Szóval tetszene a kicsike, mert kézre áll és viszonylag jó fotókat csináltam vele. Viszont nézelődtem ezen az oldalon és ez még árban meg is felelne, de nem képstabilizátoros obival árulják... Néztem a PowerShot-ot, kettővel fentebb, róla volna valakinek valamilyen véleménye?

Előre is köszi! =o)

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 6 hónapja, 8 napja és 8 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 7 hónapja, 18 napja és 15 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista