Igen, ez a helyzet, amit Attila is ír, a naplementés, ölelkezős képed nekem még tetszik is, de tényleg nem túl különleges, úgyértem fotográfiailag nem mutat különlegeset. Dórával meg az a baj már alapvetően, hogy életlen, nálam már az elvágta a képet. :(
Ja és a Dórás képed még + ban nagyon életlen holott egy portrénál nagyon fontos az élesség erre vigyázz!!
Balintito Én nem vagyok admin, de tudok válaszolni..... szerintem valahogy nem ütik meg a mércét nekem specc azok amik régen kikerültek a képeid közül azok valahogy jobbnak tűnnek!! Pl a Bea és Ádám fotód az egy picit tucat, a dórás képed pedig nagyon fakó a modell arca picit fura és el kellne rajta egy kis retus is....... nagyjából ennyi lehet az indok!
Üdv
Attila
Hello! Deadness-t szeretném kérdezni,h mostanában az uj fotóimat,miért nem engedélyezitek?! A régieket meg igen! :)
Deadness!
Köszönöm...kezdek képben lenni :)
Üdv.
Szia!
Semmi gond, kérlek olvasd el a szabályzatunkat, valószínűleg kitisztul majd a kép:
http://fotozok.hu/index.php?lap=szabalyzat.html
És ezen kívül javaslom még, hogy nézegesd meg az "ajánlott képek" menüt, amit a főoldalon felül találsz meg!
Üdv!
Sziasztok!
Mivel új vagyok ezen az oldalon,ezért teszem fel,ezt a kérdést,ha bugyutának tűnik,kérlek nézzétek el nekem.Szóval,a kérdés az lenne,hogy az én képeim alatt miért az látható,hogy nem jelenik meg a kezdőlapon?Mit kell tenni,hogy megjelennyen?Köszönöm előre is az információt.
Bazs
Jobb később mint soha Pestis:D nem tom mi lehet... illetve hát a gépünk a különbség... úgyhogy Canon, ennyiiiiiii :D
U.I.: senki ne egye le a fejem nem vagyok megrögzött canonos aki utálja a NIkont csak vicc volt
Pestisnél filmszakadás volt! =oD
Értem! Köszi a véleményeteket:) Tudom h "Bea és Ádám" c. képem nem olyan különleges,nem nagy durranás,mert sok ilyen készült már,csak én most csináltam először ilyet! Gondoltam megpróbálkozok mit irnak először! Visszatérve a Dórás képre,este csináltam,vaku nélkül,talán azért annyira életlen! Üdv, Bálint!:)