Kérdések és Tanácsok
1562 hozzászólás
2011-10-10 22:28:37 #5730

Szia Laca, kérlek olvasd el a szabályzatunkat:

http://fotozok.hu/index.php?lap=szabalyzat.html

Az itt látható kritériumoknak kell megfelelnie a képeidnek ahhoz, hogy főoldalon is láthatóak legyenek. Az asztrofotózás egy tiszteletre méltó ága a fotózásnak, amit én személy szerint nagyon szeretek. Az első, a holdról készített képed azonnal engedélyezésre került, azonban a második, ami az orion ködről készült, sajnos minőségileg nem túl erős, így az maradt a portfóliódban.

A most feltöltött képed szintén nem mondható jó minőségűnek, ezt remélem te is látod, viszont ami nagyobb baj, hogy rossz kategóriában van, ugyanis a Heti téma nevű kategória a minden héten változó témájú pályázataink gyűjtőkategóriája. Ezen kívül pedig személy szerint én nem rég értem haza, és nem volt időm átnézni a feltöltött képeket. :)

Kérlek töltsd fel egy másik (esetleg természet) kategóriába, mert még nincs asztrofotó kategóriánk (jelzem az illetékes felé). 

49 hozzászólás
2011-10-10 22:21:26 #5728

Szia Laca,

Az a kép, amit feltöltesz nem jelenik meg automatikusan a kezdőlapon is. Bírálást követően jelenhet meg ott kép, Ági és Deadness dönt a képek sorsáról. Remélem segítettem.

További szép estét! Reni

4 hozzászólás
2011-10-10 22:15:05 #5726

hali, miért nem jelenik meg a fóoldalon a feltöltött képem?

pont azért töltöm fel, hogy mások is lássák és véleményt mondjanak róla.

1455 hozzászólás
2011-10-09 14:09:55 #5583

Köszönöm Szaszidi! :) Átböngészem... :)

176 hozzászólás
2011-10-09 13:24:04 #5582

Pestis találtam neked egy cikket, lehet benne van a válasz a kérdésedre (bocsi, most nem volt kedvem végigolvasni) http://fotozz.hu/cikket_megmutat?cikk_ID=61, jó tanulmányozást.....

11 hozzászólás
2011-10-09 12:16:00 #5579

Akkor talán mégsem kell olyan sok időnek eltelnie!!!  :-)

1455 hozzászólás
2011-10-09 12:02:39 #5578

Jajj Deadness, most láttam csak a válaszod... :/ :)

Köszönöm, végül felhasználtam... Csak nem rúgja rám az ajtót a S.W.A.T. :D :D

924 hozzászólás
2011-10-09 12:02:27 #5577

Janka, az idő rövidsége illetve hosszúsága csakis rajtad múlik. Te döntöd el, hogy mennyi időt szánsz a tanulgatásra, képek nézegetésére, kommentek olvasgatására, a géped megismerésére. =o)

Sok sikert! =o)

11 hozzászólás
2011-10-09 11:59:07 #5576

Kedves TuTu!

Köszönöm hogy megnézted a képeket, éppen ezekre az őszinte szavakra vártam, mert csak ezekből tanulhatok! Szavaidból ítélve sok időnek kell eltelni, mire előrébb jutok, persze nem csoda, csak 2 hónapja van meg az én pici kis gépem. Szóval köszönöm mégegyszer, remélem továbbra is megvéleményezel, hiszen valahol el kell kezdeni.

Neked is szép napot!

924 hozzászólás
2011-10-09 11:12:28 #5551

Kedves Janka!

Először is üdv az oldalon! =o)

Remélem nem bántalak meg az alábbi sorokkel, de megnéztem a feltöltött képeidet. Nem írok mindegyikről tételesen véleményt, de látom, hogy viszonylag sablonos témákat fotózol, ami nem baj, viszont azt itt megjelentetett képek többsége nem ez a kategória. Emelllett, ha szeretnéd, hogy kikerüljön a főoldalra a képed, akkor úgy töltsd fel azt, hogy élvezhető legyen, mert nem túl kellemes kitört nyakkal szemlélni egy képet. =o)

Próbálj meg úgy fotózni, hogy ne az legyen a képen, amit mindenki más is lát, ha ott elsétál, hanem egy különleges, sajátos látásmódban kapd el a pillanatot. Vagy ha mégis ilyen témát fotózol, akkor is fel lehet dobni néhány trükkel. Hidd el, sokan így kezdtük és kitartással, tanulgatással, utánaolvasással nagyon sokat lehet tanulni. Nézegesd az itteni fotókat és olvasd a kommenteket, sokat fognak segíteni!

Szép Napot! =o)

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 1 napja
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 11 napja és 5 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista