Csak úgy értettem, hogy meg lennék ijedve én is, meg zavarna mint az állat... :/
Szerintem vidd be, az a tuti...
Szia Pestis!
Látod mi történt...én már kétcségbevagyok teljesen beleestem !!!!
má úgy finomutalásképpen közlöm!!!
úgy érted akkora a baj, hogy visszavigyem!!! Kisasszony! Itten egy Canyről beszélek...nem egy jöttment "pajtás" a téma!
És Tudd meg...van még garim!
Komolyra fordítva a szót, elviszem valami jó szervízbe, ésmegkérdezem tőlük...az objektív nekem gyanús, a gép hogy poros, gondolom nem nagy ügy, de az obiba nem kerülhetne semmi, és tudod, hogy vigyázok rá amúgy is!
Jajj jajj, itt a baj már nem kevés. Sajna nem tudok segíteni... :(
Gondolom a garanciád is lejárt már... :) Úgyhogy mindegy, hogy nyúkálsz e a gépbe, vagy sem... :) De ha van még garancia, akkor mindenképp vidd vissza....
Csak ennyi :P
Köszönöm...most elmélyedekebben...
amúgy mit jelent azhogynekem már mindegy?????!!!
Ahelyedben kifejteném!
:)
http://www.fotovilag.hu/cikk/14/Tisztitas__2._Szenzor__objektiv
Itt egy link... ennyit találtam egyenlőre. Igazából ezek sterilebben tisztitják ezt a gépet, mint ahogy nálunk a kórházba operálnak.... :D:D:D
Haha, puhával ne is!! :)
Most olvasom egyébként, hogy ha bele nyúkálsz a gépedbe, meg így tisztogatod, akkor a garanciád is elveszik... Bár neked már mindegy.
Vannak ilyen spéci tisztitó eszközök, de gondolom méreg drágák... A tisztitó funkció nálam mindig be van kapcsolva...talán pont azért, hogy ne történjen velem ilyen... :) Hagyd úgy szerintem, hogy nálad is mindig működjön, és hátha eltűnik egy kis idő után. Objektívet szétszerelni pedig halál helyett... :S
Az objektívembe meg beköltözött a ménkű lárva...majd jól lesz benne egy darázsfések vagy mittudoménmi!
:)
De ha van garanciád, akkor meg mi a kérdés!!??? Vissza kell vinni, hogy normális kezekbe legyen, és szakemberek kiszedjék a port!!
Saját kezűleg nem szabad még portalanítani se szerintem... nem hiába van kitalálva a szervíz!!
:( Vidd orvoshoz, ez a megoldás!