Szerintem is elbeszélünk egymás mellett. Az tudom,hogy melyik képem van kint (volt) a főoldalon, csak én szerettem volna javasolni,hogy ami eléri a szintet (élesség,zajosság,témája nem sért és nem botránkoztat meg senkit, stb,stb,stb,) az is kikerüljön a főoldalra. Persze nektek ugyanúgy megmaradna a kiemelés lehetősége(mint ahogy most is meg van (ajánlás) ).
mert csak az a kettő lett engedélyezve.... de mostmár nem értem mire gondolsz tényleg... főoldalra csak az engedélyezett képek kerülnek ki, Neked 2 képed lett engedélyezve, azok ki is kerültek főoldalra....
Szerintem félreértetted az engedélyezést...
Bármit töltesz fel, az engedély nélkül látszik a portfóliódban. Az engedélyezett képek jelennek meg a főlapon. Időrendileg a legújabb van legelöl.
Igazad van , de csak az a kettő volt a főoldalon.
és azok meg is jelentek anno a kezdőlapon...
2 képed van engedélyezve :/
Az én képeimet is engedélyeztétek még sem kerültek ki a főoldalra.
Tomi, amit mi engedélyezünk, az kikerül a főoldalra minden esetben. Szóval nem értem.. :)
A világért sem szeretném ócsárolni az oldalt.Nemis tudok olyan oldalt mutatni (nem is kerestem). Itt a legutolsó általatok szürt és kiemelkedőnek tartott képek vannak a főoldalon.Én csak azt szerettem volna javasolni,hogy minden új kép(amit már megnéztetek és megüti az oldal színvonalát) jelenjen meg a főoldalon. A többit majd eldöntik a felhasználók. Azt hiszem valami hasonlót már olvastam egy sokkal régebbi hozzászólásban,de akkor valami technikai ok miatt elvetettétek.
Akkor ti most hány képemet tudjátok megnézni?