A portfoliómat nézve: Megjelenik a főoldalon:2 igen, a többi nem. Akkor mit nemértek?
" A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek" című könyvet valaki olvasta már?Mennyire számít ajánlott irodalomnak szerintetek?Most kaptam névnapomra. :-)
NEM, nem és NEM!
Rosszul érted! Egyetlen szűrő van, és ez a szabályzat szerinti szűrés! Az első "szűrőn" átment képek ki is kerülnek a főoldalra!! Nincs második szűrés!!
AtyUristen
Tomi nincs második szűrő, EZ van ... pont, ennyi, nincs szubjektiv megitélés....
Én értem szüréseteket,de ezek szerint kétszeres szűrőt használtok. Az első szűrésen azok a képekjutnak át amik élesek,stb,stb,stb.
A második szűrőn azok,amikben ti láttok valami érdekeset,értéket,azok kerülnek a főoldalra.Ezt én értem és tiszta. Ezen felül még ti tudtok képeket kiemelni,javasolni.Az én javaslatom az lett volna,hogy a második szűrőt a felhasználók használhatnák,értékelnék,véleményezhetnék.
ez ucccsó mondat annyira önbizalomnövelő :D (bár én félévente egy képpel amugy is kussolok :D) ^.^
Ttomi, Esel és Pestis jól mondják. Ami eléri az oldal szabályzatában meghatározott színvonalat, az kikerül a főoldalra. Ha jól értelmezem, te úgy gondolod, hogy mi a saját ízlésünk szerint választjuk ki a főoldalra kikerülő képeket. Nem, ez nem így van. Ha egy kép eléri - nem győzöm hangsúlyozni - a szabályzatban meghatározott szintet, akkor a mi ízlésvilágunktól teljesen függetlenül engedélyezzuk a képet.
Mindent látjuk... csak a főoldalra nem került ki, de látjuk az összes képed amit feltettél, csak rá kell kattintani a nevedre....
de ez igy van most is, és ez nem bántásként, és nem személyszerint ellened, de ami nem került ki az nem éri el a szintet... ennyi... ami eléri a szintet az mind engedélyezve lett és lesz...
A képek alatt megjelenő "Értékelés + a sárga téglalap" az mit jelképez?