Sziasztok!
Nem tudom feltölteni a fotókat,nem tudom mi lehet!Rákattintok a feltöltés gombra,töltés folyamatban aztán semmi!Mi lehet a baj?
Sziasztok! Örömmel jelentem,hogy kb 1 hete vásároltam gépet. A végén Nikon lett,egyértelműen :D
d5100. Amire nekem kell tökéletes lesz úgy érzem.
Kérdésem viszont lenne. Vettem egy gagyi makro közgyűrűsort, és marhára nem megy vele a fotózás. Azért vettem gagyit ,hogy megismerjem hogy kell vele bánni. A gagyi szó alatt értsétek a leggagyibbat :D
Lehet ezzel rontottam el.
Kit obival próbáltam használni. Ott kezdődött a gond,hogy a gép azt írja hogy nincs objektív feltéve a másik ,hogy nem látok a keresőben semmit mert annyira sötét minden, a harmadik,hogy ezek miatt esélytelen ,hogy készítsek egy makro képet is akár, egyszerűen nehezen megy fel a gépre a gyűrű, és az obi sem olyan állásban van ahogy szerintem kéne.... segítsen valaki :'''(
ugy kezdtem "megsertodes nelkul" :) nem is sertodtem meg...
Esel: tényleg beleírtam, hogy saját tapasztalat, de ha akarod, igazán nyugodtan sértődj meg rajta.
krampusz, megsértődés nélkül: nem jovok vissza... tok erthetoen leirtam h mirt tettem amit tettem... az hogy unalmasabb oraimba megnezem ki hol tart, mit csinalt eppen, az egy dolog... kulon orom szamomra hogy mas, szamodra ismeretlen emberek reakcioit, donteseit nevettsegesnek talalod.... legalabb oromet okoztunk :) ugyhogy a nagy hangos kivonulas, kintmaradas marad :) ( en kepeket nezegetni es hozzaszolni benezek neha, agiek azota az oldal kozeleben nem jartak es nem is fognak valoszinu)
Naszóval az van (és nem megsértődni, ezt saját tapasztalatból írom) hogy ezeket a nagy hangos kivonulásokat mindig visszaszivárgás követi. A tapasztalat azt mutatja, hogy nehéz eldönteni melyik a nevetségesebb.
Heitfeld, megható köszi, de nem foglalkoztat :) csak figyellek titeket és néha mosolygok (no sosem rosszból) :) :D
mi ez a nagy csernd emberek?
Csak Esel képletörlésére céloztam....
Ékezetes filenév?